Tarta Cu Fructe De Padure

Tarta Cu Fructe De Padure
Dacă 31 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Tarta cu fructe de pădure ar putea fi o uimitoare vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 76 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 35. Dacă aveți la îndemână produse de patiserie cu puf, cremă de brânză philadelphia, fructe de pădure și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Fructe De Padure, Foarte Berry la Tart, și Tarta Cu Fructe De Padure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei 30 de minute. Desfaceți patiseria pe o suprafață ușor făinată; rulați în dreptunghi de 14x10 inci cu sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)
2
Așezați patiseria pe o foaie mare de copt; periați marginile cu apă. Îndoiți peste 1/2 inch în jurul tuturor părților și apăsați ferm în partea de jos a produselor de patiserie pentru a forma janta. Pierceți bine patiseria cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată MăruntFelie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți 15 minute sau până se rumenesc, rupând orice bule mari de aer cu furculița după 10 minute. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)
4
Bateți crema de brânză, zahărul și sucul de mere într-un castron mediu până se omogenizează bine; se întinde pe produse de patiserie. Sus cu fructe de padure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pere Feliate, Bine Scurse (câte Conserve Fiecare)Pere Feliate, Bine Scurse (câte Conserve Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
5
Ungeți jeleul topit peste fructe chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate1
Revista