Tarta Cu Fructe De Padure
Dacă 31 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Tarta cu fructe de pădure ar putea fi o uimitoare vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 76 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 35. Dacă aveți la îndemână produse de patiserie cu puf, cremă de brânză philadelphia, fructe de pădure și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Fructe De Padure, Foarte Berry la Tart, și Tarta Cu Fructe De Padure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei 30 de minute. Desfaceți patiseria pe o suprafață ușor făinată; rulați în dreptunghi de 14x10 inci cu sucitor.
Așezați patiseria pe o foaie mare de copt; periați marginile cu apă. Îndoiți peste 1/2 inch în jurul tuturor părților și apăsați ferm în partea de jos a produselor de patiserie pentru a forma janta. Pierceți bine patiseria cu furculița.
Coaceți 15 minute sau până se rumenesc, rupând orice bule mari de aer cu furculița după 10 minute. Se răcește complet pe grătar.
Bateți crema de brânză, zahărul și sucul de mere într-un castron mediu până se omogenizează bine; se întinde pe produse de patiserie. Sus cu fructe de padure.
Ungeți jeleul topit peste fructe chiar înainte de servire.