Tarta cu ficat si ceapa
Tarta de ficat și ceapă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 477 calorii, 34G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, produse de patiserie scurtă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Ficat de vită cu smochin, slănină și compot de ceapă caramelizată [sau ficatul de vită suprem ], Tartă de parfait din ficat de pui mătăsos, și Ficat și slănină cu sos de ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi porniți cuptorul la 350.Decideți ce fel de mâncare de flan/tartă doriți să utilizați și întindeți patiseria în consecință, acoperiți vasul și lucrați în colțuri tăiați excesul și coaceți orb timp de aproximativ 12-15 minute - doar până când patiseria nu mai este raw.In între timp, prăjiți ficatul după ce ați tăiat ficatul în bucăți mici (îmi place, de asemenea, să înmoaie ficatul în lapte înainte și apoi să scurg și să cernem niște făină condimentată cu niște piper negru proaspăt și sare) - ficatul ar trebui să fie doar ușor ars.Odată ce ficatul a fost ars, puneți deoparte și acoperiți - apropo, îmi place să folosesc jumătate de unt și jumătate de ulei de măsline, dar uleiul este orice preferați să utilizați.Aruncați ceapa într - un castron cu puțin ulei, sare și piper pentru a sparge ceapa și a o acoperi-acest lucru face ca procesul de prăjire a cepei să fie mai rapid.Se prăjește ceapa până se rumeneste-nu se arde - apoi se lasă deoparte pe o bucătărie paper.In un bol bateti ouale si adaugati laptele suficient pentru a face un amestec de quiche/crema asezonati cu sare si piper.Patiseria trebuie făcută - scoateți-o din cuptor și rotiți cuptorul până la 375.Unora le place să lase patiseria să se răcească, dar mi se pare că nu prea contează.
Adăugați ficatul pentru a distribui uniform în jurul flan.Do la fel și cu ceapa.
Adăugați amestecul de ouă și lapte, dar nu umpleți prea mult.
Coaceți în cuptor timp de 25 - 35 de minute, în funcție de cuptorul dvs.-amestecul nu trebuie să se miște atunci când jiggle flanul.Când ați terminat - scoateți și serviți imediat sau răciți și serviți rece-îmi plac ambele.Dacă trebuie să-l serviți cu un sos sau ceva, cred că un sos Cumberland ar funcționa bine.Merge bine cu niște vin roșu frumos.