Tarta cu crumble de gutui
Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Tarta cu crumble de gutui ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 704 calorii, 8g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ovăz laminat, zahăr tos, făină de porumb și scorțișoară măcinată. 102 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Crumble De Gutui Braconat, Prune De Gutui, Măr Și Armagnac Se Sfărâmă, și Tarta Cu Gutui Si Mere.
Instrucțiuni
Pentru a face gutuiul pur, puneți gutuile într-o tigaie mare cu 350 ml apă. Acoperiți cu un capac și fierbeți timp de 1 oră sau până când gutuile își schimbă culoarea și sunt pulpoase.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor, apoi se bate cu un blender până se omogenizează. Treceți gutuiul pur printr-o sită într-o tigaie curată și amestecați zahărul, coaja și sucul de lămâie și scorțișoara. Gatiti purul pana se reduce cu o treime, apoi amestecati faina de porumb cu putina apa si amestecati in pura pana se ingroasa.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Pentru a face patiseria, frecați untul în făină și migdale.
Adăugați zahărul și coaja, apoi oul și gălbenușul de ou. Aduceți totul împreună, înfășurați în folie alimentară și răciți timp de 15 minute.
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată pentru a alinia o formă de tartă de 22 cm.
Așezați în formă, tăiați marginile patiseriei dacă este necesar și răciți timp de 15 minute. Tapetați patiseria cu pergament de copt și fasole de copt, apoi coaceți orb timp de 20 de minute.
Scoateți fasolea și hârtia, apoi gătiți încă 15 minute până când baza este biscuită.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Creșteți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Între timp, pentru a face toppingul sfărâmicios, amestecați făina, ovăzul și zahărul cu un vârf de sare, apoi frecați untul până când aveți un amestec neuniform sfărâmicios.
Pentru a asambla tarta, turnați gutuiul pur în coaja de tartă, astfel încât să vină chiar sub vârf, presărați peste toppingul de crumble și gătiți timp de 25-30 de minute sau până când crumble-ul este auriu și gutuiul clocotește în jurul marginilor.
Serviți cald cu smântână sau cremă, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Sherry cremă, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "