Tarta cu cremă de rubarbă

Tarta cu cremă de rubarbă
Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Tarta cu cremă de rubarbă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 1,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 319 calorii. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți rubarbă prăjită vezi ' merge cu, împachetați produse de patiserie pentru desert, păstăi de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 20%. Tarta cu rubarbă și cremă, Tarta cu mere, rubarbă și cremă, și Tartă Cu Cremă De Rubarbă Glazurată Cu Marmeladă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pregătiți rubarba prăjită și lăsați să se răcească. Rotiți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Rulați patiseria pe o suprafață ușor făinată până la grosimea unei monede de 1 și folosiți-o pentru a alinia un vas de flan de 25 cm, lăsând niște produse de patiserie atârnate peste margine. Înțepați ușor baza de patiserie cu o furculiță, apoi tapetați cu hârtie rezistentă la grăsime. Sfat unele coacere sau fasole uscate în cazul patiserie, pune-l pe o foaie de copt și se coace timp de 20 de minute până când marginile de patiserie devin biscuity.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Scoateți fasolea și gătiți patiseria încă 5 minute până se rumenesc; vrei să-l gătești puțin mai mult decât ai face în mod normal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Scoateți carcasa de patiserie din cuptor și reduceți temperatura la 160C / ventilator 140C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
În timp ce patiseria se coace, faceți crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
6
Puneți smântâna, laptele și vanilia într-o tigaie, dați la fiert, apoi scoateți focul. Bateți zahărul și ouăle pentru a le combina, apoi turnați lichidul fierbinte în timp ce bateți continuu. Se strecoară amestecul de cremă într-un ulcior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Împrăștiați rubarba peste fundul carcasei de patiserie, puneți carcasa în cuptor și turnați cu grijă crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Coaceți tarta timp de 30-35 de minute până când crema este doar setată. Lăsați-l să se răcească în vas, apoi tăiați excesul de patiserie cu un cuțit înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista