Tarta Cu Ciuperci Sălbatice

Tarta Cu Ciuperci Sălbatice
Tarta cu ciuperci sălbatice necesită aproximativ 75 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de gălbenuș de ou, CR ampermormme fra ampermormche, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tarta Cu Ciuperci Sălbatice, Tarta Cu Ciuperci Sălbatice, și Tarta Cu Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 11 inci și încadrați-vă în tigaie, tăind excesul de aluat. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Înțepați ușor fundul cochiliei peste tot cu o furculiță, apoi tapetați cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Coaceți până când partea este setată și marginea este aurie palidă, 18 până la 20 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți coaja până când fundul este auriu, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Se răcește complet în tigaie pe un raft, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când spuma dispare, apoi sotati ciuperci, șalotă, cimbru, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, amestecând frecvent, până când ciupercile sunt fragede și orice lichid dat este evaporat, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se transferă într-un castron și se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Bateti impreuna CR aproxumme fra aprox. che, smântână grele, ou întreg, gălbenuș de ou, și restul de 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-un castron mediu până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Împrăștiați ciupercile uniform în coajă de tartă și turnați cremă peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
3
Coaceți tarta în tigaie pe o foaie de copt până când crema este doar setată și ușor umflată, 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se răcește tarta în tigaie pe raft cel puțin 20 de minute, apoi se îndepărtează partea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Serviți tarta caldă sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista