Tarta cu ciuperci sălbatice necesită aproximativ 75 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de gălbenuș de ou, CR ampermormme fra ampermormche, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tarta Cu Ciuperci Sălbatice, Tarta Cu Ciuperci Sălbatice, și Tarta Cu Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 11 inci și încadrați-vă în tigaie, tăind excesul de aluat. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Înțepați ușor fundul cochiliei peste tot cu o furculiță, apoi tapetați cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Coaceți până când partea este setată și marginea este aurie palidă, 18 până la 20 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți coaja până când fundul este auriu, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
5
Se răcește complet în tigaie pe un raft, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când spuma dispare, apoi sotati ciuperci, șalotă, cimbru, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, amestecând frecvent, până când ciupercile sunt fragede și orice lichid dat este evaporat, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se transferă într-un castron și se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateti impreuna CR aproxumme fra aprox. che, smântână grele, ou întreg, gălbenuș de ou, și restul de 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-un castron mediu până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Împrăștiați ciupercile uniform în coajă de tartă și turnați cremă peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Coaceți tarta în tigaie pe o foaie de copt până când crema este doar setată și ușor umflată, 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se răcește tarta în tigaie pe raft cel puțin 20 de minute, apoi se îndepărtează partea tigaiei.