Tarta Cu Ciuperci Sălbatice
Tarta cu ciuperci sălbatice necesită aproximativ 75 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de gălbenuș de ou, CR ampermormme fra ampermormche, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tarta Cu Ciuperci Sălbatice, Tarta Cu Ciuperci Sălbatice, și Tarta Cu Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 11 inci și încadrați-vă în tigaie, tăind excesul de aluat. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Înțepați ușor fundul cochiliei peste tot cu o furculiță, apoi tapetați cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Coaceți până când partea este setată și marginea este aurie palidă, 18 până la 20 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți coaja până când fundul este auriu, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Se răcește complet în tigaie pe un raft, aproximativ 15 minute.
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când spuma dispare, apoi sotati ciuperci, șalotă, cimbru, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, amestecând frecvent, până când ciupercile sunt fragede și orice lichid dat este evaporat, 8 până la 10 minute.
Se transferă într-un castron și se răcește la temperatura camerei.
Bateti impreuna CR aproxumme fra aprox. che, smântână grele, ou întreg, gălbenuș de ou, și restul de 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-un castron mediu până când sunt combinate.
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Împrăștiați ciupercile uniform în coajă de tartă și turnați cremă peste ele.
Coaceți tarta în tigaie pe o foaie de copt până când crema este doar setată și ușor umflată, 35 până la 45 de minute.
Se răcește tarta în tigaie pe raft cel puțin 20 de minute, apoi se îndepărtează partea tigaiei.
Serviți tarta caldă sau la temperatura camerei.