Tarta Cu Citrice

Tarta Cu Citrice
Tarta cu citrice ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 527 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, smântână grea, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tarta Cu Citrice, Tarta Cu Citrice, și Tarta Cu Citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ușor gălbenușul cu lapte într-un castron mic (rezervați alb pentru spălarea ouălor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pulsați împreună făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați unt și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4
Adăugați amestecul de gălbenuș și pulsați doar până când aluatul începe să se adune într-o bilă. Apăsați aluatul într-o bilă, apoi aplatizați într-un disc de 6 inci. Se răcește, învelit în folie de plastic, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați aluatul să se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Întindeți aluatul între foile de folie de plastic într-o rundă de 12 inci. Aruncați foaia superioară și inversați aluatul în tigaie (aruncați folia de plastic rămasă). Puneți aluatul în tigaie, împingând marginea aluatului la 1/8 inch deasupra jantei. Trim aluat și de a salva resturi pentru a repara orice fisuri în coajă parțial coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Congelați coaja până când este fermă, aproximativ 10 minute.
9
Căptușiți coaja cu hârtie pergament sau folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Coaceți până când marginea este aurie și fundul este setat, aproximativ 20 de minute, apoi îndepărtați cu grijă greutățile plăcintei și pergamentul (sau folia; înțepați ușor orice bule cu o furculiță pentru a elibera aerul) și coaceți până când fundul este auriu pal, cu 10 până la 15 minute mai mult. Reparați rapid orice fisuri din coajă cu resturi, apoi periați imediat patiseria fierbinte peste tot cu niște albuș de ou. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Bateți împreună toate ingredientele de umplere până se combină bine. Puneți coaja de tartă (în tigaie) pe o foaie de copt și transferați-o în cuptor. Turnați cu grijă umplutura în coajă și puneți un scut de plăcintă sau benzi de folie peste marginea de patiserie pentru a preveni arderea.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți tarta până când umplutura este abia setată, dar tremură ușor în centru când este agitată ușor, 20 până la 25 de minute. Se răcește complet în tigaie pe un raft, aproximativ 45 de minute. (Umplerea va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
* Aluatul poate fi răcit și montat în tigaie (dar nu copt) cu 1 zi înainte.* Umplerea poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.* Tarta poate fi coaptă cu 3 ore înainte și răcită complet, apoi păstrată la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista