Tarta cu citrice ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 527 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, smântână grea, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tarta Cu Citrice, Tarta Cu Citrice, și Tarta Cu Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți ușor gălbenușul cu lapte într-un castron mic (rezervați alb pentru spălarea ouălor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Pulsați împreună făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați unt și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Adăugați amestecul de gălbenuș și pulsați doar până când aluatul începe să se adune într-o bilă. Apăsați aluatul într-o bilă, apoi aplatizați într-un disc de 6 inci. Se răcește, învelit în folie de plastic, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați aluatul să se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Întindeți aluatul între foile de folie de plastic într-o rundă de 12 inci. Aruncați foaia superioară și inversați aluatul în tigaie (aruncați folia de plastic rămasă). Puneți aluatul în tigaie, împingând marginea aluatului la 1/8 inch deasupra jantei. Trim aluat și de a salva resturi pentru a repara orice fisuri în coajă parțial coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Congelați coaja până când este fermă, aproximativ 10 minute.
9
Căptușiți coaja cu hârtie pergament sau folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Coaceți până când marginea este aurie și fundul este setat, aproximativ 20 de minute, apoi îndepărtați cu grijă greutățile plăcintei și pergamentul (sau folia; înțepați ușor orice bule cu o furculiță pentru a elibera aerul) și coaceți până când fundul este auriu pal, cu 10 până la 15 minute mai mult. Reparați rapid orice fisuri din coajă cu resturi, apoi periați imediat patiseria fierbinte peste tot cu niște albuș de ou. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1
Bateți împreună toate ingredientele de umplere până se combină bine. Puneți coaja de tartă (în tigaie) pe o foaie de copt și transferați-o în cuptor. Turnați cu grijă umplutura în coajă și puneți un scut de plăcintă sau benzi de folie peste marginea de patiserie pentru a preveni arderea.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți tarta până când umplutura este abia setată, dar tremură ușor în centru când este agitată ușor, 20 până la 25 de minute. Se răcește complet în tigaie pe un raft, aproximativ 45 de minute. (Umplerea va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește.)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
* Aluatul poate fi răcit și montat în tigaie (dar nu copt) cu 1 zi înainte.* Umplerea poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.* Tarta poate fi coaptă cu 3 ore înainte și răcită complet, apoi păstrată la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate