Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu ciocolată și zmeură. Această rețetă servește 40. O porție conține 100 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, unt, prăjituri sandwich cu ciocolată umplute cu cremă de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tartă Cu Zmeură Și Ciocolată, Tartă Cu Zmeură Și Ciocolată, și Tartă Cu Ciocolată Și Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați tigaie de 10 inci cu fund detașabil cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Combinați firimiturile de prăjituri și untul; apăsați pe partea de jos și în sus a tigaiei pregătite. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se topește 2 oz. ciocolată semi-dulce conform instrucțiunilor de pe pachet. Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mediu cu biciul 2 min. (Budinca va fi groasă.) Se amestecă ciocolata topită, apoi 1 cană de bici rece până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă în crustă. Refrigerați 1-1 / 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Cuptor cu microunde rămase semi-dulce ciocolată și bici rece în castron cu microunde pe mare 2 min., amestecând după 2 min. Se amestecă până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine amestecat. Se răcește 10 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Gem cu microunde în castron separat cu microunde la mare 15 sec.; se întinde pe stratul de budincă în crustă. Acoperiți cu amestec de bici rece. La frigider 30 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Rulați cuțitul în jurul tartei pentru a slăbi de pe marginea tigaiei; îndepărtați janta. Topiți ciocolata albă conform instrucțiunilor de pe pachet; stropiți peste tartă.