Tarta cu ciocolata si zmeura
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu ciocolată și zmeură. Această rețetă servește 40. O porție conține 100 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, unt, prăjituri sandwich cu ciocolată umplute cu cremă de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tartă Cu Zmeură Și Ciocolată, Tartă Cu Zmeură Și Ciocolată, și Tartă Cu Ciocolată Și Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaie de 10 inci cu fund detașabil cu spray de gătit.
Combinați firimiturile de prăjituri și untul; apăsați pe partea de jos și în sus a tigaiei pregătite. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Se topește 2 oz. ciocolată semi-dulce conform instrucțiunilor de pe pachet. Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mediu cu biciul 2 min. (Budinca va fi groasă.) Se amestecă ciocolata topită, apoi 1 cană de bici rece până se amestecă.
Se toarnă în crustă. Refrigerați 1-1 / 2 ore.
Cuptor cu microunde rămase semi-dulce ciocolată și bici rece în castron cu microunde pe mare 2 min., amestecând după 2 min. Se amestecă până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine amestecat. Se răcește 10 min.
Gem cu microunde în castron separat cu microunde la mare 15 sec.; se întinde pe stratul de budincă în crustă. Acoperiți cu amestec de bici rece. La frigider 30 min.
Rulați cuțitul în jurul tartei pentru a slăbi de pe marginea tigaiei; îndepărtați janta. Topiți ciocolata albă conform instrucțiunilor de pe pachet; stropiți peste tartă.
Se ornează cu fructe de pădure.