Tarta Cu Ciocolata-Caju-Afine
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu ciocolată-caju-afine ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 319 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr granulat, sirop de porumb, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caju sărat-tartă de ciocolată dulce-amăruie-postare de oaspeți de URBAN BAKES, Coaja De Ciocolată De Caju De Afine, și Merișor de ciocolată neagră și Fudge de caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 425 F. face 1 plăcintă crusta ca regia pe cutie pentru o crustă umplut plăcintă, folosind 10-inch tart pan cu fund detașabil. Tăiați marginile.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când se rumenesc ușor și se usucă ca aspect. Dacă crusta pufăie în centru, aplatizați ușor cu spatele lingurii de lemn.
Presărați 1 cană de chipsuri de ciocolată peste crusta fierbinte.
Lăsați să stea 5 minute pentru a se înmuia. Răspândiți ușor uniform peste crustă. La frigider pentru a seta ciocolata. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți zahărul granulat, zahărul brun, siropul de porumb și smântâna până la fierbere completă la foc mediu-mare, amestecând constant cu biciul de sârmă, până când zahărul este dizolvat. Reduceți căldura la mediu-scăzut pentru a menține doar fierberea completă. Gatiti 8-10 minute, amestecand frecvent, pana cand amestecul se ingroasa si incepe sa capete o culoare caramel usor mai inchisa.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia și merisoarele uscate.
Lăsați să stea 15 minute. Se amestecă caju. Se amestecă uniform amestecul peste ciocolată în crustă de plăcintă.
Coaceți la 375 de minute de la 20 la 25 de minute sau până când umplutura este spumoasă și caju sunt maro auriu.
În bolul cu microunde, cuptorul cu microunde rămânând 1/4 cană chipsuri de ciocolată și uleiul neacoperit la 1 până la 1 1/2 minute sau până se topește, amestecând de două ori.
Stropiți peste tartă. Se răcește complet, aproximativ 2 ore. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când ciocolata este setată. Acoperiți și refrigerați orice tartă rămasă.