Tarta cu ceapa si Bacon
Tarta de ceapă și slănină necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 535 calorii, 16g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de slănină groasă tăiată transversal în fâșii de 1/2 inch lățime, făină universală, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tarta Cu Bacon Si Ceapa, Tarta cu ceapa si Bacon, și Tarta cu ceapa si Bacon.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de făină, 1 cană de apă caldă și 1 linguriță de drojdie într-un castron mare; se amestecă pentru a se amesteca bine. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să stea până când amestecul face bule, aproximativ 30 de minute. Se amestecă sare, apoi 1 1/4 căni de făină.
Se amestecă până se formează aluat moale ușor lipicios, adăugând mai multă făină cu linguri, dacă este foarte lipicioasă. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă fără curenți până la dublarea volumului, aproximativ 1 1/2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 500 F. F. făinați ușor 2 foi mari de copt. Făinați ușor mâinile; puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate.
Rulați fiecare jumătate pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi subțire de 16x10 inci.
Transferați fiecare dreptunghi pe foaia de copt pregătită. Dacă aluatul se micșorează, rulați sau întindeți fiecare înapoi la dimensiune. Puree CR ampermormme fra fra, brânză de vaci și smântână în procesor până se omogenizează. Condimentează după gust cu sare și piper.
Răspândiți amestecul de cremă peste cruste.
Presărați ceapa și slănina crudă peste amestecul de smântână, împărțind în mod egal.
Coaceți torturile până când marginile crustelor sunt crocante și maronii, aproximativ 14 minute.
Se presară generos cu piper; tăiați în bucăți și serviți.
* Vândut la unele supermarketuri. Dacă nu este disponibil, încălziți 1 cană de frișcă până la călduță (85 buc.f).
Se ia de pe foc și se amestecă în 2 linguri de zară. Acoperiți și lăsați să stea într-o zonă caldă, fără curenți, până când se îngroașă ușor, 24 până la 48 de ore, în funcție de temperatura camerei. Dați la frigider până când este gata de utilizare.