Tarta cu cartofi, Taleggio și spanac
Rețeta tarta de cartofi, Taleggio și spanac se poate face în aproximativ 2 ore și 30 de minute. O porție conține 347 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 89 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți parmezan, brânză taleggio, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 88%. Rețete similare includ Tartă cu dovlecei, ciuperci și Taleggio, Pizza Cu Spanac, Fasole Albă Și Taleggio, și Colete de cartofi Taleggio.
Instrucțiuni
Răsturnați făina și drojdia într-un castron și amestecați bine. Se amestecă în linguriță de sare, apoi se face o fântână în centru și se adaugă 200 ml apă fierbinte manual și uleiul și se amestecă într-un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată și frământați timp de 5 minute până când aluatul este neted și mătăsos. Reveniți la castron, acoperiți cu un prosop curat și lăsați să crească timp de 1 oră.
Între timp, fierbeți cartofii, apoi scurgeți. Se lasă până se răcește suficient pentru a se manipula, apoi se curăță și se taie felii subțiri.
Puneți spanacul într-o strecurătoare de metal și turnați peste apă clocotită dintr-un ibric pentru a ofili doar frunzele. Apăsați excesul de apă folosind marginea unei farfurioare.
Frământați aluatul crescut și întindeți-l pentru a alinia un cositor dreptunghiular de 30 x 36 cm. Aranjați spanacul peste patiserie până la 2 cm de margini. Aranjați cartofii și Taleggio alternativ deasupra și împrăștiați cu rozmarin.
Presărați parmezanul peste umplutură și marginile de patiserie și stropiți cu puțin ulei de măsline. Lăsați să crească din nou timp de 20 de minute.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Coaceți timp de 20-25 de minute până când patiseria este aurie și toppingul topit și maro auriu.
Se servește tăiat în pătrate.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "