Tarta cu capsuni cu crema de patiserie cu citrice
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu căpșuni cu cremă de patiserie cu citrice ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 144 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de amidon de porumb, lapte, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tarta cu capsuni glazurate cu lamaie cu crema de patiserie, Tarta cu capsuni cu patiserie Fulgioasa, și Tartă Ușoară Cu Căpșuni De Foietaj pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați untul, zahărul și sarea într-un castron mare și amestecați până se încorporează uniform.
Adăugați făina măsurată și amestecați până când se combină și se formează un aluat moale.
Așezați laptele, păstăia de vanilie și semințele de vanilie într-o cratiță medie la foc mediu până când laptele ajunge la foc mic.
Se ia de pe foc.Între timp, așezați zahărul și gălbenușurile într-un castron mediu rezistent la căldură și amestecați până se încorporează. Puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste amestecul de ouă.
Așezați amidonul de porumb și făina în strecurătoare și Cerneți-le în amestecul de ouă. Se amestecă pentru a combina. Spălați și uscați strecurătoarea și așezați-o peste un al doilea vas mediu rezistent la căldură; pune deoparte.
Scoateți și aruncați păstaia de vanilie din lapte. În timp ce bateți constant, adăugați încet tot laptele în amestecul de ouă.Puneți amestecul în cratiță și puneți-l la foc mediu-mic. În timp ce bateți constant, gătiți până când amestecul se îngroașă și când telul este răzuit pe fundul tigaiei, lasă o linie clară, aproximativ 2 până la 3 minute. (Asigurați-vă că bateți constant, răzuind fundul tigaiei cu biciul, altfel ouăle se vor coagula.) Scoateți imediat de pe foc. Folosind o spatulă de cauciuc, transferați crema de patiserie în strecurătoare și amestecați până se strecoară complet, lăsând în urmă orice solide. Răsturnați crema agățată de partea inferioară a filtrului în vas și aruncați orice solide rămase în interior.
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.Înțepați coaja peste tot cu o furculiță și coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Scoateți-l pe o grătar și lăsați-l să se răcească complet înainte de umplere. Între timp, spălați și uscați bine căpșunile; pune deoparte.Chiar înainte de asamblare, desfaceți căpșunile și feliați-le cu grosimea de 1/4 inch.
Scoateți crema de patiserie din frigider, bateți până se omogenizează și întindeți-o într-un strat uniform în crusta răcită. Începând din exterior și mergând spre centrul tartei, șindrilați uniform căpșunile, capetele ascuțite înclinând ușor în sus, într-un model circular suprapus.