Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu căpșuni cu cremă de patiserie cu citrice ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 144 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de amidon de porumb, lapte, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tarta cu capsuni glazurate cu lamaie cu crema de patiserie, Tarta cu capsuni cu patiserie Fulgioasa, și Tartă Ușoară Cu Căpșuni De Foietaj pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați untul, zahărul și sarea într-un castron mare și amestecați până se încorporează uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați făina măsurată și amestecați până când se combină și se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1
Așezați laptele, păstăia de vanilie și semințele de vanilie într-o cratiță medie la foc mediu până când laptele ajunge la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc.Între timp, așezați zahărul și gălbenușurile într-un castron mediu rezistent la căldură și amestecați până se încorporează. Puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați amidonul de porumb și făina în strecurătoare și Cerneți-le în amestecul de ouă. Se amestecă pentru a combina. Spălați și uscați strecurătoarea și așezați-o peste un al doilea vas mediu rezistent la căldură; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți și aruncați păstaia de vanilie din lapte. În timp ce bateți constant, adăugați încet tot laptele în amestecul de ouă.Puneți amestecul în cratiță și puneți-l la foc mediu-mic. În timp ce bateți constant, gătiți până când amestecul se îngroașă și când telul este răzuit pe fundul tigaiei, lasă o linie clară, aproximativ 2 până la 3 minute. (Asigurați-vă că bateți constant, răzuind fundul tigaiei cu biciul, altfel ouăle se vor coagula.) Scoateți imediat de pe foc. Folosind o spatulă de cauciuc, transferați crema de patiserie în strecurătoare și amestecați până se strecoară complet, lăsând în urmă orice solide. Răsturnați crema agățată de partea inferioară a filtrului în vas și aruncați orice solide rămase în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.Înțepați coaja peste tot cu o furculiță și coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți-l pe o grătar și lăsați-l să se răcească complet înainte de umplere. Între timp, spălați și uscați bine căpșunile; pune deoparte.Chiar înainte de asamblare, desfaceți căpșunile și feliați-le cu grosimea de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
3
Scoateți crema de patiserie din frigider, bateți până se omogenizează și întindeți-o într-un strat uniform în crusta răcită. Începând din exterior și mergând spre centrul tartei, șindrilați uniform căpșunile, capetele ascuțite înclinând ușor în sus, într-un model circular suprapus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate