Tarta cu capsuni cu crema de patiserie cu citrice

Tarta cu capsuni cu crema de patiserie cu citrice
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu căpșuni cu cremă de patiserie cu citrice ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 144 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de amidon de porumb, lapte, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tarta cu capsuni glazurate cu lamaie cu crema de patiserie, Tarta cu capsuni cu patiserie Fulgioasa, și Tartă Ușoară Cu Căpșuni De Foietaj pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați untul, zahărul și sarea într-un castron mare și amestecați până se încorporează uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați făina măsurată și amestecați până când se combină și se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1
Așezați laptele, păstăia de vanilie și semințele de vanilie într-o cratiță medie la foc mediu până când laptele ajunge la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se ia de pe foc.Între timp, așezați zahărul și gălbenușurile într-un castron mediu rezistent la căldură și amestecați până se încorporează. Puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Așezați amidonul de porumb și făina în strecurătoare și Cerneți-le în amestecul de ouă. Se amestecă pentru a combina. Spălați și uscați strecurătoarea și așezați-o peste un al doilea vas mediu rezistent la căldură; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Scoateți și aruncați păstaia de vanilie din lapte. În timp ce bateți constant, adăugați încet tot laptele în amestecul de ouă.Puneți amestecul în cratiță și puneți-l la foc mediu-mic. În timp ce bateți constant, gătiți până când amestecul se îngroașă și când telul este răzuit pe fundul tigaiei, lasă o linie clară, aproximativ 2 până la 3 minute. (Asigurați-vă că bateți constant, răzuind fundul tigaiei cu biciul, altfel ouăle se vor coagula.) Scoateți imediat de pe foc. Folosind o spatulă de cauciuc, transferați crema de patiserie în strecurătoare și amestecați până se strecoară complet, lăsând în urmă orice solide. Răsturnați crema agățată de partea inferioară a filtrului în vas și aruncați orice solide rămase în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.Înțepați coaja peste tot cu o furculiță și coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Scoateți-l pe o grătar și lăsați-l să se răcească complet înainte de umplere. Între timp, spălați și uscați bine căpșunile; pune deoparte.Chiar înainte de asamblare, desfaceți căpșunile și feliați-le cu grosimea de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
3
Scoateți crema de patiserie din frigider, bateți până se omogenizează și întindeți-o într-un strat uniform în crusta răcită. Începând din exterior și mergând spre centrul tartei, șindrilați uniform căpșunile, capetele ascuțite înclinând ușor în sus, într-un model circular suprapus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista