Tarta cu bezea de agrișe
Tarta cu bezea de agrișă este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 626 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. 20 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți zahăr tos, albușuri de ou, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tartă cu cremă de agrișe și vanilie, Tartă de Verbena cu lămâie cu compot de agrișă Cape, și Tarta Cu Bezea Cu Rubarbă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / fan160C / gaz
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată, apoi folosiți-o pentru a tapeta o formă de tartă cu fundul liber de 23 cm. Tapetați cu pergament de copt antiaderent și fasole de copt, apoi coaceți timp de 15 minute.
Scoateți fasolea, apoi gătiți încă 10 minute până devin aurii.
Scoateți din cuptor, apoi reduceți focul la 140C / ventilator 120C / gaz
În timp ce carcasa se gătește, încălziți untul și zahărul brun într-o tigaie superficială. Când zahărul s-a dizolvat complet, aruncați agrișele și aruncați caramelul. Gatiti cateva minute pana cand incep sa se desparta, dar inainte sa izbucneasca complet.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Odată ce se răcește, dați-le o agitare, apoi vârful în cazul de patiserie.
Pentru toppingul de bezea, bateți albușurile până la vârfuri moi.
Bateți zahărul tos câte o lingură, apoi amestecați făina de porumb. Blobați cu grijă bezea peste agrișe și întindeți ușor pentru a acoperi.
Coaceți aproximativ 40 de minute până când bezea este gătită și ușor rumenită.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.