Tarta cu bezea de agrișe

Tarta cu bezea de agrișe
Tarta cu bezea de agrișă este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 626 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. 20 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți zahăr tos, albușuri de ou, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tartă cu cremă de agrișe și vanilie, Tartă de Verbena cu lămâie cu compot de agrișă Cape, și Tarta Cu Bezea Cu Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / fan160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată, apoi folosiți-o pentru a tapeta o formă de tartă cu fundul liber de 23 cm. Tapetați cu pergament de copt antiaderent și fasole de copt, apoi coaceți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scoateți fasolea, apoi gătiți încă 10 minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
4
Scoateți din cuptor, apoi reduceți focul la 140C / ventilator 120C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
În timp ce carcasa se gătește, încălziți untul și zahărul brun într-o tigaie superficială. Când zahărul s-a dizolvat complet, aruncați agrișele și aruncați caramelul. Gatiti cateva minute pana cand incep sa se desparta, dar inainte sa izbucneasca complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgrișeAgrișe
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Odată ce se răcește, dați-le o agitare, apoi vârful în cazul de patiserie.
7
Pentru toppingul de bezea, bateți albușurile până la vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Bateți zahărul tos câte o lingură, apoi amestecați făina de porumb. Blobați cu grijă bezea peste agrișe și întindeți ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
AgrișeAgrișe
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
9
Coaceți aproximativ 40 de minute până când bezea este gătită și ușor rumenită.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista