Tarta cu bezea cu lamaie si zmeura
Tarta cu bezea cu lămâie și zmeură este un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 338 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, ouă și 2 gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tartă de bezea cu lămâie pentru doi, Tarta Cu Bezea Cu Lamaie, și Cupcakes Cu Bezea Cu Zmeură Și Lămâie.
Instrucțiuni
Whizz făină, unt și linguriță sare într-un procesor până la fin.
Adăugați zahărul, pulsul, apoi vârful în gălbenușurile de ou și 4 lingurițe de apă rece. Se pulsează la un aluat, se înclină pe suprafața de lucru, apoi se frământă rapid până se omogenizează. Căptușiți o tablă canelată cu fundul liber de 35 x 12 cm (măsurată de sus) împingând patiseria în cutie cu degetele. Ciupiți o surplombă pe toate părțile. Se răcește pe o foaie de copt se răcește timp de 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Tapetați forma cu pergament de copt și fasole de copt, apoi coaceți orb timp de 15 minute. Scoateți hârtia și boabele de copt, apoi coaceți încă 10-15 minute până devin aurii și nisipoase. Se lasă să se răcească. Tăiați părțile laterale folosind un cuțit zimțat.
Între timp, puneți cașul de lămâie într-o tigaie antiaderentă, apoi bateți ouăle și gălbenușurile. Aduceți încet la foc mic, amestecând constant, până când amestecul devine foarte gros și galben închis, aproximativ 10 minute. Lingurați într-un castron, acoperiți suprafața cu folie alimentară și răciți complet. Patiseria și umplutura pot fi făcute până la o zi înainte.
Împrăștiați 175g zmeură peste bază, apoi lingurați peste cașul de lămâie răcit. Acum faceți bezea: bateți albușurile într-un castron mare și curat până se înțepenesc, apoi adăugați zahărul în 2 loturi, șoptind înapoi la vârfuri strălucitoare și rigide de fiecare dată. Îndoiți oțetul și făina de porumb. Rotiți bezea peste caș și zmeură, apoi coaceți timp de 10 minute până când bezea este ușor aurie. Se răcește timp de 20 de minute, apoi se ridică din tablă pe o farfurie de servire. Se împrăștie zmeura rămasă, apoi se pudrează cu zahăr glazură.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "