Tarta cu bezea cu lamaie si zmeura

Tarta cu bezea cu lamaie si zmeura
Tarta cu bezea cu lămâie și zmeură este un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 338 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, ouă și 2 gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tartă de bezea cu lămâie pentru doi, Tarta Cu Bezea Cu Lamaie, și Cupcakes Cu Bezea Cu Zmeură Și Lămâie.

Instrucțiuni

1
Whizz făină, unt și linguriță sare într-un procesor până la fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Adăugați zahărul, pulsul, apoi vârful în gălbenușurile de ou și 4 lingurițe de apă rece. Se pulsează la un aluat, se înclină pe suprafața de lucru, apoi se frământă rapid până se omogenizează. Căptușiți o tablă canelată cu fundul liber de 35 x 12 cm (măsurată de sus) împingând patiseria în cutie cu degetele. Ciupiți o surplombă pe toate părțile. Se răcește pe o foaie de copt se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Tapetați forma cu pergament de copt și fasole de copt, apoi coaceți orb timp de 15 minute. Scoateți hârtia și boabele de copt, apoi coaceți încă 10-15 minute până devin aurii și nisipoase. Se lasă să se răcească. Tăiați părțile laterale folosind un cuțit zimțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, puneți cașul de lămâie într-o tigaie antiaderentă, apoi bateți ouăle și gălbenușurile. Aduceți încet la foc mic, amestecând constant, până când amestecul devine foarte gros și galben închis, aproximativ 10 minute. Lingurați într-un castron, acoperiți suprafața cu folie alimentară și răciți complet. Patiseria și umplutura pot fi făcute până la o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Împrăștiați 175g zmeură peste bază, apoi lingurați peste cașul de lămâie răcit. Acum faceți bezea: bateți albușurile într-un castron mare și curat până se înțepenesc, apoi adăugați zahărul în 2 loturi, șoptind înapoi la vârfuri strălucitoare și rigide de fiecare dată. Îndoiți oțetul și făina de porumb. Rotiți bezea peste caș și zmeură, apoi coaceți timp de 10 minute până când bezea este ușor aurie. Se răcește timp de 20 de minute, apoi se ridică din tablă pe o farfurie de servire. Se împrăștie zmeura rămasă, apoi se pudrează cu zahăr glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista