Tarta cu anghinare si fasole cu pesto de Nasturel
Tarta de anghinare și fasole largă cu pesto de năsturel necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 534 calorii, 25g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 54 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați pachetul de produse de patiserie scurtă, nuci de pin, inimă de anghinare din borcan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tagine de miel, anghinare și fasole largă, Tartă Cu Fasole, Șuncă Și Brânză, și Pesto de fasole zdrobită.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Întindeți patiseria și tapetați o formă de tartă de 28 cm. Se răcește timp de 30 de minute. Între timp, faceți pesto.
Așezați năsturelul, nucile de pin, parmezanul, uleiul de măsline și sucul de lămâie într-un procesator de alimente și blitz la un sos gros. Se condimentează după gust și se lasă deoparte.
Gatiti fasolea timp de 1 min intr-o tigaie cu apa clocotita.
Scurgeți și reîmprospătați sub apă rece, apoi îndepărtați stratul exterior.
Așezați fasolea decojită într-o parte.
Tapetați Tarta cu hârtie rezistentă la grăsime și umpleți cu fasole de copt.
Coaceți timp de 10 minute, scoateți hârtia și fasolea și gătiți încă 15 minute până devin aurii.
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura la 180C / 160C ventilator / gaz
Puneți deoparte patiseria în timp ce faceți umplutura.
Se amestecă ricotta și crme frache cu ouăle bătute. Se amestecă brânza și coaja de lămâie, apoi se pliază fasolea, având grijă să nu se rupă sau să nu se zdrobească.
Se întinde peste cutia de tartă, apoi se așează deasupra inimile de anghinare.
Coaceți timp de 30-40 de minute, îndepărtați și serviți cald cu pesto de Nasturel.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "