Tarta Cu Afine-Portocale

Tarta Cu Afine-Portocale
Tarta de afine-portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 275 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 51 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, apă cu gheață, afine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tarta Cu Crumb De Afine-Portocale, Pâine De Portocale Cu Afine, și Tartă de portocale de sânge cu sos de caramel de portocale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, 2 linguri de zahăr și sare într-un castron; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Presărați suprafața cu apă cu gheață, câte 1 lingură odată; aruncați cu o furculiță până când este umed și sfărâmicios (nu formați o minge). Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic. Acoperiți și răciți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Suprapuneți ușor 2 lungimi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă. Desfaceți și așezați aluatul răcit pe folie de plastic. Acoperiți aluatul cu 2 lungimi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Așezați aluatul în congelator 5 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Îndepărtați folia de plastic; potriviți aluatul într-o tigaie rotundă de 10 inci, cu fund detașabil, acoperită cu spray de gătit. Îndoiți marginile sub sau flaut decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Formă TartăFormă Tartă
9
Pentru a pregăti umplutura, combinați sucul și amidonul de porumb într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Adăugați ingredientele rămase; se amestecă bine.
11
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Coaceți la 425 timp de 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți tarta din cuptor); coaceți încă 35 de minute sau până când crusta se rumeneste ușor. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista