Tarta Cu Afine Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu afine Pecan. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 438 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,27 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tarta Cu Nuci Pecan-Afine, Tarta Cu Nuci Pecan, și Tarta Cu Merișoare Cu Pecan De Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Prăjiți ușor nucile pecan într-o tigaie superficială în mijlocul cuptorului până când sunt parfumate, dar nu mai întunecate, aproximativ 5 minute, apoi se răcesc. Lăsați cuptorul pornit.
Gatiti 1/2 cana de zahar intr-o cratita uscata de 2 litri la foc moderat, netulburata, pana incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță (pentru a ajuta zahărul să se topească uniform), până când zahărul este topit într-un caramel auriu profund. Înclinați tigaia și adăugați cu grijă sirop de porumb (caramelul se va întări și se va aburi puternic). Gatiti la foc moderat, amestecand, pana se dizolva caramelul.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați unt, amestecând până se topește, apoi răciți caramelul până nu mai clocotește.
Bateți împreună ouăle, sarea, vanilia și restul de 1/4 cană de zahăr, apoi adăugați caramel într-un flux, amestecând constant. 3
Întindeți nucile pecan și merisoarele uniform în coajă de tartă și turnați caramel peste ele, atingând nucile pecan și merisoarele în jos pentru a acoperi bine.
Coaceți tarta în mijlocul cuptorului până când umplutura este setată, 30 până la 35 de minute. Se răcește complet în tigaie pe un raft înainte de a scoate marginea tigaiei.