Tarta Crumble cu Zmeura
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în colecția dvs., Tarta Crumble cu Zmeură ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 10 și costă 1,03 USD per porție. O porție conține 280 de calorii, 2 g de proteine și 14 g de grăsimi. Dacă aveți la îndemână unt, gălbenușuri de ou, sare cușer și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 15%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarta Crumble cu zmeură, Tartă Crumble cu zmeură și Tartă Crumble cu zmeură și migdale.
Instrucțiuni
Pentru toppingul cu scorțișoară: într-un castron mediu, combinați și amestecați făina, scorțișoara, sarea și ghimbirul uscat.
Se amestecă zahărul brun. Se amestecă untul topit și se lucrează cu degetele până devine ca nisipul umed.
Transferați topping-ul pe o foaie de copt, rupându-l în bucăți mici și puneți-l la frigider în timp ce pregătiți restul de tarte.
Pentru aluatul de tartă: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. În vasul unui robot de bucătărie, combinați făina, zahărul granulat și sarea și pulsați pentru a omogeniza.
Adăugați untul și pulsați de câteva ori.
Adăugați gălbenușurile și pulsați până se omogenizează totul. Nu suprasolicitați sau aluatul dvs. va fi dur. Se aplatizează pe o bucată de folie de plastic și se pune la frigider. Când este răcit și lucrabil, puneți-l pe o bucată de hârtie de pergament, acoperiți aluatul cu stafide, îndoiți aluatul în jumătate peste stafide și rulați la aproximativ 3/4 inci grosime.
Transferați într-un vas rotund de plăcintă uns cu unsoare de 9 inci. Stafidele se vor scufunda în aluat pe măsură ce îl rulați. Acoperiți cu un strat de pergament sau folie de cositor și cântăriți crusta cu niște fasole plăcintă.
Coaceți coaja de tartă până la maro deschis, 15 până la 20 de minute.
Scoateți fasolea plăcintă și pergamentul și lăsați-le deoparte să se răcească. Coborâți cuptorul la 350 de grade F.
Pentru umplutură: Într-un castron mediu, combinați zmeura cu dulceața și coaja de lămâie. Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie cu zahărul brun și amidonul de porumb și amestecați până la omogenizare.
Se toarnă peste zmeură. Se amestecă ușor pentru a amesteca ingredientele fără a zdrobi zmeura.
Puneti umplutura de zmeura peste crusta si acoperiti cu un strat uniform de scortisoara.
Puneți în centrul cuptorului și coaceți până când toppingul arată complet copt și fructele suculente, 30 până la 45 de minute. Lăsați deoparte să se răcească înainte de a tăia felii.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Tartă. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava]()
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
De culoare auriu pal, acest Cava are arome de piersici albe coapte, bagheta prajita cu note de citrice lamaie si caise. Gustul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde iasomie și migdale prăjite. Acest cava brut nature este extrem de versatil, deoarece nu se adaugă doze, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinați cu miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și jamon iberic.