Tarta Cherimoya cu zmeura si tei
Cherimoya Tart cu zmeură și var ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegană servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 310 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, foietaj, zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă de caș de tei cu zmeură (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), Cherimoya cu creveți de tei Chile, și Tartă cu cremă de ghimbir cu zmeură.
Instrucțiuni
Radeți suficient din limes pentru a obține 1 linguriță de suc.
Întindeți lingurița de coajă pe o foaie de hârtie de ceară pentru a se usca câteva ore. Rezervați coaja rămasă. Suc de toate limes pentru a obține aproximativ suc de cupa de la suc, plus un pic mai mult a avut loc separat.
Într-o cratiță mică, dizolvați zahărul în apă de cupă și suc de lămâie de cupă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, fără a amesteca, până ajungeți la o consistență siropoasă, aproximativ 15 minute (sau la 230 de grade pe un termometru cu bomboane).
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet. Se amestecă în linguriță de suc de lămâie proaspăt uscat. Puneți glazura de var deoparte.
Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tăvi de tartă 11 8 cu fundul detașabil. Desfaceți aluatul foietaj și presărați alezadin coaja de tei proaspătă și uscată uniform pe suprafață și rulați ușor în Cute. Poate fi necesar să rulați toate într-o singură direcție pentru a face aluatul de patiserie într-un dreptunghi de dimensiuni adecvate. Îndepărtați patiseria peste sucitor și ridicați cu grijă pe și în tigaia pentru tartă. Ușurați ușor aluatul în tava de tartă și apăsați-l în poziție. Curățați și tăiați marginile aluatului chiar și cu partea superioară a tigaiei, dacă doriți sau lăsați-o aspră pentru un aspect mai rustic.
Adăugați o lingură de apă în oul ușor bătut.
Periați fundul și părțile expuse ale aluatului cu spălarea ouălor. Dați la frigider aluatul timp de 30 de minute sau mai mult. Înțepați fundul aluatului cu o furculiță sau treceți un docker de aluat peste fundul tigaiei. Nu sunt necesare greutăți.
Coaceți 25-30 de minute într-un cuptor de 350 de grade până se rumenesc. Verificați-l periodic și apăsați ușor partea de jos în jos dacă pufăie prea mult. Nu rupeți patiseria.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pentru a se încălzi. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, slăbiți ușor părțile laterale ale cochiliei și mutați coaja pe un platou.
Periați coaja cu o parte din glazura de var. Poate fi necesar să-l reîncălziți ușor pentru a ajunge la o consistență periată.
Tăiați cherimoyas în sferturi. Cojiți fiecare sfert separat și tăiați-l în felii de inch.
Scoateți semințele în timp ce lucrați.
Periați feliile cu puținul rămas de suc de lămâie suplimentar pentru a nu le decolora.
Aranjați feliile de cherimoya deasupra cojii de patiserie pufoasă într-un model atractiv.
Periați-le generos cu glazura de var.
Se presară cu coaja de tei bine uscată și se ornează cu zmeură.