Tarta Cherimoya cu zmeura si tei

Tarta Cherimoya cu zmeura si tei
Cherimoya Tart cu zmeură și var ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegană servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 310 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, foietaj, zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă de caș de tei cu zmeură (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), Cherimoya cu creveți de tei Chile, și Tartă cu cremă de ghimbir cu zmeură.

Instrucțiuni

1
Radeți suficient din limes pentru a obține 1 linguriță de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2
Întindeți lingurița de coajă pe o foaie de hârtie de ceară pentru a se usca câteva ore. Rezervați coaja rămasă. Suc de toate limes pentru a obține aproximativ suc de cupa de la suc, plus un pic mai mult a avut loc separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Într-o cratiță mică, dizolvați zahărul în apă de cupă și suc de lămâie de cupă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, fără a amesteca, până ajungeți la o consistență siropoasă, aproximativ 15 minute (sau la 230 de grade pe un termometru cu bomboane).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet. Se amestecă în linguriță de suc de lămâie proaspăt uscat. Puneți glazura de var deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
5
Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tăvi de tartă 11 8 cu fundul detașabil. Desfaceți aluatul foietaj și presărați alezadin coaja de tei proaspătă și uscată uniform pe suprafață și rulați ușor în Cute. Poate fi necesar să rulați toate într-o singură direcție pentru a face aluatul de patiserie într-un dreptunghi de dimensiuni adecvate. Îndepărtați patiseria peste sucitor și ridicați cu grijă pe și în tigaia pentru tartă. Ușurați ușor aluatul în tava de tartă și apăsați-l în poziție. Curățați și tăiați marginile aluatului chiar și cu partea superioară a tigaiei, dacă doriți sau lăsați-o aspră pentru un aspect mai rustic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6
Adăugați o lingură de apă în oul ușor bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Periați fundul și părțile expuse ale aluatului cu spălarea ouălor. Dați la frigider aluatul timp de 30 de minute sau mai mult. Înțepați fundul aluatului cu o furculiță sau treceți un docker de aluat peste fundul tigaiei. Nu sunt necesare greutăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
8
Coaceți 25-30 de minute într-un cuptor de 350 de grade până se rumenesc. Verificați-l periodic și apăsați ușor partea de jos în jos dacă pufăie prea mult. Nu rupeți patiseria.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pentru a se încălzi. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, slăbiți ușor părțile laterale ale cochiliei și mutați coaja pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Periați coaja cu o parte din glazura de var. Poate fi necesar să-l reîncălziți ușor pentru a ajunge la o consistență periată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
11
Tăiați cherimoyas în sferturi. Cojiți fiecare sfert separat și tăiați-l în felii de inch.
12
Scoateți semințele în timp ce lucrați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
13
Periați feliile cu puținul rămas de suc de lămâie suplimentar pentru a nu le decolora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
14
Aranjați feliile de cherimoya deasupra cojii de patiserie pufoasă într-un model atractiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
15
Periați-le generos cu glazura de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
16
Se presară cu coaja de tei bine uscată și se ornează cu zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Coaja De TeiCoaja De Tei
17
Serviți în 24 de ore.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista