Tarta Caise Caramel

Tarta Caise Caramel
Tarta Caise Caramel necesita aproximativ 1 ora si 5 minute de la inceput pana la sfarsit. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 479 de calorii , 7 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Pentru 1,02 USD per porție , obțineți un desert care servește 12. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, migdale, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 23% . Rețete similare sunt Tarta cu caise , Tarta cu caise și Tarta cu caise .

Instrucțiuni

1
Puneți migdalele tăiate într-un robot de bucătărie; se acopera si se proceseaza pana se toaca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adaugati faina, 1 cana zahar, scortisoara, coriandru si sare; acoperiți și pulsați pentru a omogeniza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați unt; acoperiți și pulsați până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Adăugați gălbenușurile, sucul de lămâie și extractul de migdale; se acopera si se proceseaza pana formeaza o bila. Împărțiți aluatul în jumătate; înfășurați în folie de plastic. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Preîncălziți cuptorul la 400°. Apăsați o porțiune de aluat pe fundul și pe părțile laterale ale unui 9-inch uns. tava de tarta canelata cu fund detasabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Combinați conservele cu topping de înghețată; răspândit peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
ConservăConservă
8
Întindeți aluatul rămas; faceți o crustă de zăbrele. Tăiați și sigilați marginile. Bate oul si apa; periați deasupra zăbrelei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Se presară zahărul rămas și migdalele feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
10
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Coaceți 10 minute. Reduceți căldura la 325°; Coaceți 25-30 de minute mai mult sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin

Vin recomandat: Port

Portul sunt alegeri grozave pentru Tart. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sandeman Vintage Port. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 135 de dolari.
Sandeman Vintage Port
Sandeman Vintage Port
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista