Taro infuzat cu iarbă de lămâie și ghimbir

Taro infuzat cu iarbă de lămâie și ghimbir
Taro infuzat cu iarbă de lămâie și ghimbir este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 10 porții. O porție conține 341 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână iarbă de lămâie, taro, nuci de macadamia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Funcționează bine ca garnitură. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare includ Taro infuzat cu iarbă de lămâie și ghimbir, Iarbă de lămâie și ceai cu gheață de ghimbir, și Carne de porc fiartă cu lapte de cocos cu iarbă de lămâie și ghimbir.

Instrucțiuni

1
Se fierbe taro-ul în apă timp de 1 oră sau până se înmoaie. Într-o altă cratiță, combinați ingredientele rămase la foc mic. Acoperiți și lăsați să se absoarbă în timp ce taro gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Rădăcină TaroRădăcină Taro
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți taro-ul și transferați-l într-un bol de amestecare. Treceți laptele infuzat printr-o sită pentru a îndepărta solidele și adăugați în vasul de taro. Puneți taro-ul așa cum ați face cartofii. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
LapteLapte
Rădăcină TaroRădăcină Taro
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
SitaSita
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate16
Revista