Taro Coconut Tapioca Desert
Desertul Taro Coconut Tapioca este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 12 porții. O porție conține 181 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, bomboane de zahăr rock, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 17%. Încercați Supă De Desert Taro Tapioca, Desert Tapioca cu nucă de cocos cu bile dulci de orez, și Taro la cuptor cu nucă de cocos cu nuci de Macadamia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță cu capac, aduceți 4 căni de apă la fierbere și amestecați perlele de tapioca (perlele se vor umfla ca mărime). Reduceți căldura la foc mic și gătiți tapioca până când perlele încep să se înmoaie, aproximativ 7 minute. Acoperiți tigaia și lăsați perlele de tapioca să stea timp de 10 până la 15 minute, până când centrele sunt limpezi. Scurgeți ușor excesul de apă și lăsați perlele deoparte.
Aduceți 6 căni de apă la fiert într-o cratiță mare și amestecați rădăcina de taro. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți taro până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați lapte de cocos și zahăr de rocă, amestecând pentru a dizolva zahărul și fierbeți încă 20 de minute pentru a amesteca laptele de cocos și taro. Se amestecă ușor perlele moi de tapioca până se combină bine.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei sau serviți răcit.