Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $2.84 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 123G de grăsime, și un total de 1467 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt clarificat, ceapă, haricots verts și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gratin de cartofi cu Haricots Verts și șuncă, Salată de cartofi Pesto cu roșii și Haricots Verts, și Salată Haricots Verts.
Instrucțiuni
1
Cojiți cartofii și feliați-i în runde de 1/8 inci, de preferință pe o mandolină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mandolină
2
Încălziți uleiul de struguri într-o tigaie mare și gătiți ceapa începe să devină translucid și amestecați usturoiul. Apoi adăugați cartofi feliați și amestecați pentru a acoperi cu amestec de ulei și ceapă și lăsați să gătească câteva minute. Reduceți căldura și amestecați smântâna grea. Acoperiți și lăsați să gătească încet la foc mic până când cartofii sunt fragede. Condimentează generos cu sare și piper și amestecă tarhonul proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se odihnească și să se răcească.
4
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. suprafața de lucru a prafului cu făină și întindeți 2 foi de patiserie puf și tăiați la diametrul unei plăci de plăcintă metalică. Formați 1 foaie de patiserie în vas și adăugați cartofii. Umpleți patiseria cu amestecul de cartofi răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Așezați cealaltă foaie de patiserie puf deasupra vasului de plăcintă și sigilați și marginile flautului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
6
Ungeți blatul cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
7
Puneți vasul pe o foaie de copt pe suportul central al cuptorului și coaceți până când crusta se rumeneste, aproximativ 25 de minute. Lăsați plăcinta să se configureze timp de aproximativ 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
În timp ce plăcinta se instalează, aburiți vârfurile haricots.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots Verts
9
Încălziți untul clarificat într-o tigaie și sotati usturoiul. Sotati scurt varfurile haricots cu usturoiul, condimentati cu sare si piper si scoateti-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Haricots Verts
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Tăiați plăcinta în pene sau pătrate, transferați pe placa de servire și aranjați câteva vârfuri de haricot într-un buchet mic la capătul ascuțit al penei sau pătratului.