Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $2.84 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 123G de grăsime, și un total de 1467 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt clarificat, ceapă, haricots verts și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gratin de cartofi cu Haricots Verts și șuncă, Salată de cartofi Pesto cu roșii și Haricots Verts, și Salată Haricots Verts.
Instrucțiuni
1
Cojiți cartofii și feliați-i în runde de 1/8 inci, de preferință pe o mandolină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Mandolină
2
Încălziți uleiul de struguri într-o tigaie mare și gătiți ceapa începe să devină translucid și amestecați usturoiul. Apoi adăugați cartofi feliați și amestecați pentru a acoperi cu amestec de ulei și ceapă și lăsați să gătească câteva minute. Reduceți căldura și amestecați smântâna grea. Acoperiți și lăsați să gătească încet la foc mic până când cartofii sunt fragede. Condimentează generos cu sare și piper și amestecă tarhonul proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se odihnească și să se răcească.
4
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. suprafața de lucru a prafului cu făină și întindeți 2 foi de patiserie puf și tăiați la diametrul unei plăci de plăcintă metalică. Formați 1 foaie de patiserie în vas și adăugați cartofii. Umpleți patiseria cu amestecul de cartofi răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați cealaltă foaie de patiserie puf deasupra vasului de plăcintă și sigilați și marginile flautului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
6
Ungeți blatul cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Puneți vasul pe o foaie de copt pe suportul central al cuptorului și coaceți până când crusta se rumeneste, aproximativ 25 de minute. Lăsați plăcinta să se configureze timp de aproximativ 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
În timp ce plăcinta se instalează, aburiți vârfurile haricots.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots Verts
9
Încălziți untul clarificat într-o tigaie și sotati usturoiul. Sotati scurt varfurile haricots cu usturoiul, condimentati cu sare si piper si scoateti-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Haricots Verts
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Tăiați plăcinta în pene sau pătrate, transferați pe placa de servire și aranjați câteva vârfuri de haricot într-un buchet mic la capătul ascuțit al penei sau pătratului.