Tarhon pește și legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele și legumele cu tarhon. Această rețetă servește 4 și costă 5,1 USD pe porție. O porție conține 276 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Legume prăjite cu baie de tarhon, Legume Prăjite Cu Tarhon De Floarea Soarelui, și Portocaliu aspru cu tarhon și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Încălziți uleiul în tigaie medie la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați morcovi, dovlecei, ardei gras și ceapă; gătiți și amestecați 2 până la 3 minute sau până când legumele sunt crocante.
Aranjați fileurile rugoase portocalii într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Dacă doriți, presărați fiecare file cu sare și piper. Completați fiecare cu 1/4 de amestec de legume, tarhon și unt.
Coaceți la 204°.timp de 15 până la 20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.