Tarhon-Cotlet De Miel Marinat Cu Salsa De Ananas Pecan
Reteta tarhon-cotlete de miel marinate cu ananas Pecan Salsan este gata în aproximativ 4 ore și 10 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 171g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1464 calorii. Pentru $10.52 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cotlete de miel pentru bebeluși, ulei de măsline extravirgin, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Cotlete De Miel La Grătar Cu Salsa De Ananas-Mentă, Picior de miel cu crustă de salvie cu Salsa de ananas-Pecan, și Cotlet de miel la grătar cu lămâie-tarhon a Aproximoli și Gremolata portocalie.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.