Tarantula Tacos

Tarantula Tacos
Tarantula Tacos este un fără gluten felul principal. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 405 calorii, 28G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 5. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coji de taco, salată verde, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cookie-Uri Tarantula, Cookie-Uri Tarantula, și Tacos de tocană de vită coreeană (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte de la Kogi BBQ).

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți cojile taco în cuptor conform instrucțiunilor de pe cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită măcinată la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când carnea de vită este bine gătită; scurgere. Se amestecă amestecul de condimente taco și apă. Reduceți căldura la mediu; gătiți descoperit aproximativ 5 minute, amestecând frecvent, până când apa s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se ia de pe foc.
5
Puneți amestecul de carne de vită în coji de taco încălzite. Se acoperă cu brânză, salată și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Puneți smântâna într-o pungă mică de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor. Sigiliu sac; taie gaura mica in colt de sac. Pipă smântână deasupra fiecărui taco pentru a semăna cu pânza de păianjen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
7
Pentru fiecare păianjen, top taco cu 1 măslin, fără sâmburi în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
8
Tăiați al doilea măslin pe lungime în 8 bucăți; așezați în jurul măslinului pentru picioare. Pentru ochi, strângeți 2 puncte de smântână deasupra măslinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate11
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista