Tarantula Tacos
Tarantula Tacos este un fără gluten felul principal. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 405 calorii, 28G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 5. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coji de taco, salată verde, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cookie-Uri Tarantula, Cookie-Uri Tarantula, și Tacos de tocană de vită coreeană (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte de la Kogi BBQ).
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Încălziți cojile taco în cuptor conform instrucțiunilor de pe cutie.
Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită măcinată la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când carnea de vită este bine gătită; scurgere. Se amestecă amestecul de condimente taco și apă. Reduceți căldura la mediu; gătiți descoperit aproximativ 5 minute, amestecând frecvent, până când apa s-a evaporat.
Puneți amestecul de carne de vită în coji de taco încălzite. Se acoperă cu brânză, salată și roșii.
Puneți smântâna într-o pungă mică de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor. Sigiliu sac; taie gaura mica in colt de sac. Pipă smântână deasupra fiecărui taco pentru a semăna cu pânza de păianjen.
Pentru fiecare păianjen, top taco cu 1 măslin, fără sâmburi în jos.
Tăiați al doilea măslin pe lungime în 8 bucăți; așezați în jurul măslinului pentru picioare. Pentru ochi, strângeți 2 puncte de smântână deasupra măslinului.