Taramasalata de somon afumat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați taramasalatan de somon afumat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 235 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 33 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cap la magazin și ridica kalamatan de măsline și pâine pitta, brânză, CR fra fra fra FRA, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Taramasalata cu cartofi, Taramasalata cu pâine, și Taramasalata: Un Salvator Sezonier.
Instrucțiuni
Introduceți somonul, brânza moale, crme frache și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie. Blitz totul pana se omogenizeaza, apoi se amestecă într-un vârf de cuțit foarte mare de piper crăpat. Puneți amestecul într-un castron mare, stropiți cu ulei de măsline și serviți cu pâine pitta prăjită și măsline.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul afumat funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.