Taquitos De Pui Care Explodează
Exploding Chicken Taquitos este o rețetă mexicană care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 263 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 66 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați procentul de piept de pui în apă, amestec de condimente taco, salsa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 64%. Încercați Taquitos o Flautas De Pollo (Taquitos de pui sau Flautas), Ciocolata "explodantă" a lui Maxime Bilet, și Taquitos de pui la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Într-un castron mediu, combinați puiul și salsa și amestecați bine. Acoperiți și dați la frigider timp de 15 minute.
Scoateți amestecul de pui din frigider și scurgeți orice lichid în exces.
Adăugați condimente de brânză și taco și amestecați pentru a combina. Aceasta este umplutura ta. Pune deoparte.
Pregătiți o foaie de copt pulverizând-o cu spray antiaderent. Pune deoparte.
Umeziți 2 prosoape de hârtie și așezați tortilla între ele. Cuptorul cu microunde timp de aproximativ 1 minut, până când tortilele sunt calde și flexibile.
Așezați o tortilla plată pe o suprafață curată și uscată (păstrați restul între prosoapele de hârtie) și lingurați aproximativ 2 linguri pline de umplere pe tortilla.
Întindeți-l uniform pe toată suprafața și rotiți tortilla strâns, astfel încât să aveți un tub în formă de trabuc. Asigurați-vă cu scobitori, dacă este necesar, și așezați cusătura în jos pe foaia de copt. Repetați cu tortilele rămase și umplutura.
Coaceți la cuptor până când sunt crocante, 14 până la 16 minute.
Se lasă să se răcească timp de 5 minute.
Serviți cu smântână și salsa suplimentară pentru scufundare, dacă utilizați. Bucurați-vă!
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 58 de dolari.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.