Taquitos cu sos cremos jalape o

Taquitos cu sos cremos jalape O O ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă servește 30. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ulei, jalape murat os și morcovi, tortilla de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Taquitos de pui cu sos cremos de Chili verde, Jalape cremoase o porumb pe știulet, și Taquitos Cremos De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 121°.
Scurgeți jalapeos și morcovi, rezervând lichid.
Se toarnă lichidul rezervat peste varză într-un castron mare; aruncați ușor. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Se toacă jalapeos și morcovi; se pune într-un castron mediu.
Adăugați smântână, maioneză și ceapă; se amestecă bine. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Încălziți 1 inch de ulei în tigaie mare la 191°.
Răspândiți 2 Linguri. fasole pe fiecare tortilla; se rostogolește bine. Asigurați-vă cu scobitori din lemn.
Adăugați, în loturi, la tigaie; gatiti 2 pana la 3 min. sau până se rumenesc, întorcându-se ocazional.
Scoateți din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați scobitori. Păstrați cald în cuptor până când toate taquitos sunt prăjite.
Așezați taquitos pe platou mare; înconjoară cu amestec de varză.
Se servește acoperit cu amestec de smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.