Tapioca cu mere înăbușite și caise
Tapioca cu mere înăbușite și caise este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 298 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bățul de scorțișoară, mâncând mere, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Carne de vită și caise înăbușite în vin roșu, Cardamom și caise înăbușite cu miere cu zară-apă de trandafir Pa, și Mere Fierte.
Instrucțiuni
După ce ați înmuiat tapioca peste noapte, scurgeți-o și puneți-o într-o cratiță cu laptele, extractul de vanilie și untul. Se aduce la fierbere, se întoarce la scăzut și se fierbe, amestecând mierea, agavele sau zahărul, încă 10 minute.
Tăiați caisele peste noapte pline magic în jumătăți sau sferturi, dacă doriți. Într-o altă cratiță, așezați apa, scorțișoara, sucul de portocale, agave sau miere și merele și aduceți la fierbere, dându-i o agitare bună din când în când. Se fierbe timp de aproximativ 10 până la 15 minute sau până când merele sunt fragede.
Acum, aici puteți face unul din cele două lucruri.
Serviți fructele înăbușite așa cum este deasupra tapioca sau puneți tapioca într-un vas mic rezistent la cuptor cu încă o lingură de unt, turnați merele și caisele deasupra și coaceți la 350 km F/180 km C timp de aproximativ 15 minute. Alegerea, Cilla, este a ta.
Rețete de Sophie Dahl. Retipărit cu permisiunea de la foarte îndrăgit de mâncare: un an în rețete de Sophie Dahl, nr. 201
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.Sophie Dahl și-a început cariera ca model, dar scrisul a fost întotdeauna prima ei dragoste. În 2003 a scris o nuvelă ilustrată numită Omul cu ochii dansatori, care a fost o carte bestseller Times. Acesta a fost urmat de un roman, jucându-se cu adulții, publicat spre laudă pe scară largă de Bloomsbury în 200
Dahl este editor colaborator la British Vogue. De asemenea, a scris pentru noi Vogue, Waitrose Food Illustrated magazine, The Observer, The Guardian și The Saturday Times Magazine, printre altele.Un devorator devotat și bucătar, ea a scris o carte care cronicizează aventurile ei cu mâncare, deliciile voluptuoase ale domnișoarei Dahl, publicată de Harper
Collins în 2009, care a fost cel de-al doilea bestseller al ei. În urma succesului Voluptuous Delights, Dahl a scris și a prezentat o populară serie de gătit BBC2 în șase părți, delicioasa domnișoară Dahl, care a fost difuzată în numeroase țări din întreaga lume.Dahl locuiește în Anglia, unde continuă să lucreze la Jurnalism, ficțiune și coacere.