Tapioca caldă cu rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Tapioca caldă cu rubarbă. O porție conține 220 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 89 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de rubarbă, jumătate și jumătate, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort streusel cu rubarbă cu sos cald de vanilie, Compot cald de rubarbă cu nucă-crocant de nucă de cocos, și Iaurt congelat Amaretti cu rubarbă caldă prăjită cu vanilie.
Instrucțiuni
Aduceți 8 căni de apă, sare și 3 linguri de zahăr la fiert într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri, apoi adăugați tapioca într-un jet, amestecând continuu. Reduceți căldura și fierbeți rapid, neacoperit, amestecând ocazional, până când tapioca este aproape complet translucidă, 35 până la 50 de minute, în funcție de dimensiunea tapioca.
În timp ce tapioca se gătește, fierbeți 1 1/4 căni de rubarbă, 1/3 cană de zahăr, piper, un vârf de sare și 1/3 cană de apă rămasă într-o cratiță grea de 2 litri, neacoperită, amestecând ocazional, până când rubarba este doar fragedă, aproximativ 8 minute. Pur și simplu într-un robot de bucătărie până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), apoi rezervați 1/4 cană (pentru a adăuga la tapioca) și returnați restul în cratiță. Se amestecă rubarba crudă și se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie, apoi se transferă într-un castron puțin adânc.
Scurgeți tapioca într-o sită și transferați-o într-o cratiță grea de 2 litri curățată. Se amestecă jumătate și jumătate, rămânând 2 linguri de zahăr, vanilie și rubarbă rezervată pur și se aduce la foc mic, amestecând ocazional până se dizolvă zahărul. Se răcește ușor, apoi se împarte între 4 boluri de desert și se acoperă cu rubarbă.
Fiecare porție conține aproximativ 248 de calorii și 2 grame de grăsime.