Tapioca caldă cu rubarbă

Tapioca caldă cu rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Tapioca caldă cu rubarbă. O porție conține 220 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 89 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de rubarbă, jumătate și jumătate, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort streusel cu rubarbă cu sos cald de vanilie, Compot cald de rubarbă cu nucă-crocant de nucă de cocos, și Iaurt congelat Amaretti cu rubarbă caldă prăjită cu vanilie.

Instrucțiuni

1
Aduceți 8 căni de apă, sare și 3 linguri de zahăr la fiert într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri, apoi adăugați tapioca într-un jet, amestecând continuu. Reduceți căldura și fierbeți rapid, neacoperit, amestecând ocazional, până când tapioca este aproape complet translucidă, 35 până la 50 de minute, în funcție de dimensiunea tapioca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
În timp ce tapioca se gătește, fierbeți 1 1/4 căni de rubarbă, 1/3 cană de zahăr, piper, un vârf de sare și 1/3 cană de apă rămasă într-o cratiță grea de 2 litri, neacoperită, amestecând ocazional, până când rubarba este doar fragedă, aproximativ 8 minute. Pur și simplu într-un robot de bucătărie până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), apoi rezervați 1/4 cană (pentru a adăuga la tapioca) și returnați restul în cratiță. Se amestecă rubarba crudă și se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie, apoi se transferă într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
TapiocaTapioca
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scurgeți tapioca într-o sită și transferați-o într-o cratiță grea de 2 litri curățată. Se amestecă jumătate și jumătate, rămânând 2 linguri de zahăr, vanilie și rubarbă rezervată pur și se aduce la foc mic, amestecând ocazional până se dizolvă zahărul. Se răcește ușor, apoi se împarte între 4 boluri de desert și se acoperă cu rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
TapiocaTapioca
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Fiecare porție conține aproximativ 248 de calorii și 2 grame de grăsime.
5
Gurmand
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista