Tapenadă de smochine și nuci cu brânză de capră
Tapenada de smochine și nuci cu brânză de capră ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 167 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, nuci, pâine și/sau biscuiți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 17%. Încercați Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine, Tapenade Canap Cu Branza De Capra, Sub Forma De Tapenade, și Pizza în afara acestei lumi cu brânză de capră și tapenadă de smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați smochinele tocate și 1/3 cană de apă într-o cratiță medie grea. Gatiti la foc mediu-mare pana se evapora lichidul si smochinele sunt moi, aproximativ 7 minute.
Transferați în castron mediu.
Se amestecă în măsline, ulei de măsline, oțet balsamic, capere și cimbru tocat. Condimentează tapenada după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
Aranjați rundele de brânză suprapuse în cerc în centrul platoului mediu. Se amestecă nucile tocate în tapenadă; lingura în centrul cercului de brânză.
Garnisiți cu jumătăți de nucă și crenguțe de cimbru, dacă doriți.
Se servește cu pâine și/sau biscuiți.