Tapenada de roșii coapte ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 70 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet balsamic, capere, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Romanos Prăjiți Și Roșii Cu Tapenadă, Spaghete Cu Sos Tapenade și roșii prăjite, și Tapenada de smochine și măsline a lui Valerie cu roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați primele 6 ingrediente. Aranjați jumătățile de roșii pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți la 400 timp de 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți din cuptor. Se acoperă uniform cu amestec de măsline.