Tapenadă De Afine
Tapenada de afine este o fără gluten și vegan rețetă cu 9 porții. Acest condiment are 268 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți garnituri: afine suplimentare, nuci pecan, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 42%. Încercați Tapenade, Tapenadă De Smochine, și Wee Tapenade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartoful dulce intr-o cantitate mica de apa clocotita doar pana cand abia se inmoaie.
Se scurge și se răcește complet. Cojiți și tăiați fin cartoful dulce; deoparte.
Poziționați lama cuțitului în vasul procesorului alimentar; adăugați sferturi portocalii. Procesați până se toacă grosier, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale.
Adăugați 2 căni de afine, zahăr și piper jalapeo; pulsați de 2 sau 3 ori până când amestecul este tocat fin.
Transferați amestecul într-un castron; amestecați cartoful dulce rezervat, nucile pecan și următoarele 3 ingrediente. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Se servește cu chipsuri de cartofi dulci.