Tapas de ciuperci și ouă zdrobite (Tapas de Setas con Huevo)
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate și vegetariene? Tapas cu ciuperci și ouă zdrobite (Tapas de Setas con Huevo) ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 454 calorii, 11g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 120 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de la 1 lămâie, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tapas De Cod Și Cartofi, Platou Tapas, și Tapas De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere la foc mare, se acoperă cu un capac și se lasă deoparte 10 minute.
Stropiți felii de pâine cu jumătate de ulei de măsline. Se fierbe sau se prăjește până se carbonizează ușor. Pune deoparte.
Între timp, încălziți două linguri rămase ulei de măsline într-o tigaie mare cu fund greu la foc mare până la fumat.
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând și aruncând ocazional, până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul, șalota și cimbru și gătiți, amestecând continuu, până când sunt parfumate, aproximativ 15 secunde.
Adăugați suc de lămâie și aruncați pentru a acoperi. Se încălzește, se condimentează ciupercile cu sare și piper.
Transferați pe o farfurie mică.
Cojiți ouăle și zdrobiți-le cu mâinile. Completați fiecare felie de pâine prăjită cu ciuperci și ouă zdrobite.
Stropiți cu ulei de măsline suplimentar după dorință și serviți.