Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați gustul de vinete al mătușii Ann. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 46 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei gras, oregano, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gust De Vinete, Vinete Piper Savura, și Gust De Vinete De Rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, combinați legumele, măslinele, usturoiul, sosul de roșii, apa, oregano și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Aluat De Pâine De Porumb
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se amestecă ketchup-ul, oțetul, zahărul dacă se dorește și sosul de ardei iute. Gatiti, neacoperit, cu aproximativ 5 minute mai mult sau pana se ingroasa usor. Mișto. A se păstra la frigider până la 1 săptămână.