Tandoori Seafood Kebabs
Kebab-urile cu fructe de mare Tandoori ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. O porție conține 402 calorii, 49G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 6.69 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, jalape centico, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 87%. Rețete similare sunt Tandoori Kebabs, Kebab De Pui Tandoori, și Kebab De Pui Tandoori.
Instrucțiuni
Amestecați primele 9 ingrediente într-un vas mare de mică adâncime.
Adăugați pește, aruncând ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Alternativ, filați somonul, ceapa și roșiile pe 8 frigarui (6 - până la 8 inci). Grătar, acoperit cu capac, la foc mediu-mare (350 până la 40
4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până la finalizare.