Tandoori găini Cornish marinate pe rotisor
Tandoori marinate găini Cornish pe rotisor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 691 calorii, 55g de proteine, și 45g de grăsime per portie. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți suc de lămâie, pene de tei, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza firele de șofran ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rotisor Marinat Cornish Găini, Herb Usturoi Rotisor Cornish Joc Găini, și Pui De Vânat Cornish Marinat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ceapa, usturoiul, ghimbirul, șofranul, sucul de lămâie, iaurtul și condimentele rămase într-un bol. Se amestecă pentru a combina.
Așezați găinile într-un vas de copt și frecați întreaga găină, inclusiv cavitatea cu marinata. Acoperiți găinile și lăsați să se marineze la frigider cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.
Preîncălziți grătarul la înălțime. Frigați găinile pe rotisor și grătați aproximativ 1 1/4 ore sau până când sunt fierte.
Așezați ceapa feliată într-un bol cu apă cu gheață, acoperiți și refrigerați în timp ce găinile se prăjesc. Chiar înainte de servire, scoateți ceapa din apă și uscați-o. Jumătate din găini și se servește cu felii de ceapă, crengute de cilantro și pene de var.