Tandoori-cotlet de porc condimentat cu portocale este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 427 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,94 USD pe porție. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, portocală, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Tandoori-Cotlet De Porc Condimentat Cu Portocale, Igname portocalii condimentate și cotlet de porc, și Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă pentru rețete similare.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.