Tamburi delicioase de pui la cuptor

Tamburi delicioase de pui la cuptor
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încearcă Yummy Baked Chicken Drummies. Pentru 1,12 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 289 de calorii. Această rețetă servește 6. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână unt, garam masala, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 23%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: tobe de pui delicioase la cuptor, tobe de pui din Caraibe și tobe de pui de arțar.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Se spală puiul și se usucă. Într-o tavă de copt suficient de mare pentru a ține puiul într-un singur strat, amestecați împreună sucul de lămâie, zahărul brun, uleiul, usturoiul, boia de ardei, garam masala, ghimbirul, turmeric, un praf de sare și câteva mărunțișuri de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Garam MasalaGaram Masala
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
TurmericTurmeric
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Adăugați puiul și amestecați pentru a se acoperi. Aranjați puiul într-un singur strat în tava de copt. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și transferați la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Coaceți până când puiul atinge 150 de grade F pe un termometru cu citire instantanee, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
În timp ce puiul se coace, încălziți untul într-o tigaie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați ceapa și un praf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
7
Se caleste, gatind incet, pana ce ceapa devine maro aurie si caramelizata, aproximativ 20 de minute. Amestecați stafidele și romul și folosiți o lingură de lemn pentru a slăbi bucățile de ceapă de pe fundul cratiței. Gatiti pana se evapora alcoolul, lasand doar aroma parfumata de rom, aproximativ 2 minute, apoi scoateti tigaia de pe foc. Când puiul ajunge la 150 de grade F, puneți peste pui amestecul de ceapă-stafide. Ridicați temperatura cuptorului la 400 de grade F, apoi întoarceți puiul la cuptor și coaceți încă 10 minute, neacoperit. Puiul va fi gătit complet când va atinge 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Transferați pe un platou de servire și serviți cald sau rece.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista