Tamalele mamei Totota

Tamalele mamei Totota
Tamales Mama Totota ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 327 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, sare, masa harina și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Mama ' s Columbian Tamales (Tamales Colombianos de mi Mamainclusiv), Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de queso con Rajas, și Tamales Santafere o Bogot (regiunea Santa Fe Tamales) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cojile de porumb într-un bol mare cu apă fierbinte; cântăriți cojile cu un alt bol. Înmuiați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți cojile; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Se scurge și se usucă.
4
Rupeți 2 coji de porumb pe lungime în 12 benzi (1/2-inch lățime) (6 benzi pe coajă).
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pentru a pregăti umplutura, tăiați grăsimea din carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
7
Combinați chimenul și următoarele 4 ingrediente (chimen prin boia de ardei); frecați carnea de porc cu 2 1/4 lingurițe amestec de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
ChimenChimen
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
8
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; introduceți un termometru pentru carne în carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
9
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când termometrul înregistrează 15
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
10
Acoperiți carnea de porc cu folie; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Tăiați carnea de porc în jumătate transversal; se toacă cu 2 furci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
12
Încălziți o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați ceapa; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
14
Combinați carnea de porc, ceapa și 2 1/4 lingurițe amestec de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimenChimen
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
15
Pentru a pregăti aluatul, combinați masa harina, boia de ardei și 1 linguriță de sare într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
AluatAluat
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
16
Adăugați apă și ulei, amestecând pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 4 până la 5 ori. Împărțiți aluatul în 12 porții egale. Lucrând cu 1 porție, așezați aluatul în centrul a 1 coajă. Apăsați aluatul într-un dreptunghi de 4 x 2 1/2 inch, lăsând aproximativ o margine de 1 1/2 inch la capătul conic și o margine de 1 inch la capătul larg. Aranjați aproximativ 1/4 cană umplând centrul aluatului. Luați 1 parte lungă a cojii și rotiți aluatul în jurul umpluturii, asigurându-vă că aluatul se sigilează în jurul umpluturii. Legați 1 bandă de coajă în jurul capătului conic al cojii pentru a o fixa. Trim toate, dar despre 1/2 inch exces cornhusk la sfârșitul larg. Repetați procedura cu cojile rămase, aluatul și amestecul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
17
Aranjați tamalele în vapor și acoperiți cu capacul vaporului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
18
Adăugați apă într-o tigaie mare la o adâncime de 1 inch; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
19
Așezați vaporul în tigaie; aburiți jumătate din Tamale timp de 12 minute sau până când cojile se îndepărtează curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
20
Scoateți tamalele din vapor. Repetați procedura cu tamalele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista