Tamalele mamei Totota
Tamales Mama Totota ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 327 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, sare, masa harina și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Mama ' s Columbian Tamales (Tamales Colombianos de mi Mamainclusiv), Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de queso con Rajas, și Tamales Santafere o Bogot (regiunea Santa Fe Tamales) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cojile de porumb într-un bol mare cu apă fierbinte; cântăriți cojile cu un alt bol. Înmuiați cel puțin 30 de minute.
Scurgeți cojile; clătiți cu apă rece.
Rupeți 2 coji de porumb pe lungime în 12 benzi (1/2-inch lățime) (6 benzi pe coajă).
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti umplutura, tăiați grăsimea din carne de porc.
Combinați chimenul și următoarele 4 ingrediente (chimen prin boia de ardei); frecați carnea de porc cu 2 1/4 lingurițe amestec de chimen.
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; introduceți un termometru pentru carne în carne de porc.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când termometrul înregistrează 15
Acoperiți carnea de porc cu folie; lăsați să stea 10 minute.
Tăiați carnea de porc în jumătate transversal; se toacă cu 2 furci.
Încălziți o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Combinați carnea de porc, ceapa și 2 1/4 lingurițe amestec de chimen.
Pentru a pregăti aluatul, combinați masa harina, boia de ardei și 1 linguriță de sare într-un bol mare.
Adăugați apă și ulei, amestecând pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 4 până la 5 ori. Împărțiți aluatul în 12 porții egale. Lucrând cu 1 porție, așezați aluatul în centrul a 1 coajă. Apăsați aluatul într-un dreptunghi de 4 x 2 1/2 inch, lăsând aproximativ o margine de 1 1/2 inch la capătul conic și o margine de 1 inch la capătul larg. Aranjați aproximativ 1/4 cană umplând centrul aluatului. Luați 1 parte lungă a cojii și rotiți aluatul în jurul umpluturii, asigurându-vă că aluatul se sigilează în jurul umpluturii. Legați 1 bandă de coajă în jurul capătului conic al cojii pentru a o fixa. Trim toate, dar despre 1/2 inch exces cornhusk la sfârșitul larg. Repetați procedura cu cojile rămase, aluatul și amestecul de porc.
Aranjați tamalele în vapor și acoperiți cu capacul vaporului.
Adăugați apă într-o tigaie mare la o adâncime de 1 inch; aduceți la fierbere.
Așezați vaporul în tigaie; aburiți jumătate din Tamale timp de 12 minute sau până când cojile se îndepărtează curat.
Scoateți tamalele din vapor. Repetați procedura cu tamalele rămase.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.