Tamalele columbiene ale mamei (Tamales Colombianos de mi Mammimbal.)
Mama lui Colombian Tamales (Tamales Colombianos de mi Mammimbrox) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 4,57 USD pe porție. O porție conține 736 calorii, 36g de proteine, și 44G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, apă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, Tamalele mamei Totota, și Tamales Santafere Mos Craciun O Bogot Mos Craciun (Santa Fe Region Mos Craciun) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați toate ingredientele pentru marinată în blender și amestecați până se omogenizează. Cupa de rezervă a marinadei pentru a pregăti masa.In un castron mare de plastic puneți toată carnea, adăugați 1 cești de marinadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Așezați masarepa într-un castron mare, adăugați apa, sarea, Sazon Goya sau culoarea și marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Sazon Completa
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Așezați 1 bucată de frunză pe o suprafață de lucru și așezați o a doua frunză deasupra, îndreptată în direcția opusă, ca și cum ați forma o cruce.
2
Răspândiți ceașcă de masă în centrul frunzelor de banană, în punctul în care se conectează și formează o cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Banane
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Așezați 1 bucată de carne de porc, 1 bucată de burtă de porc și 1 bucată de coastă deasupra masei și așezați aproximativ 1 lingură de mazăre, 1 lingură de morcovi și 2 linguri de cartofi deasupra cărnii.Îndoiți frunzele de banană în sus, una dintre cele patru laturi la acea vreme, astfel încât frunzele să cuprindă toată umplutura, ca și cum ați face un pachet. Cravată cu sfoară de măcelari. Continuați procesul până când toate tamalele sunt înfășurate și legate.Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Banane
Burtă De Porc
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tamale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 58 de dolari pe sticlă.