Tamalele columbiene ale mamei (Tamales Colombianos de mi Mammimbal.)

Tamalele columbiene ale mamei (Tamales Colombianos de mi Mammimbal.)
Mama lui Colombian Tamales (Tamales Colombianos de mi Mammimbrox) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 4,57 USD pe porție. O porție conține 736 calorii, 36g de proteine, și 44G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, apă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, Tamalele mamei Totota, și Tamales Santafere Mos Craciun O Bogot Mos Craciun (Santa Fe Region Mos Craciun) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele pentru marinată în blender și amestecați până se omogenizează. Cupa de rezervă a marinadei pentru a pregăti masa.In un castron mare de plastic puneți toată carnea, adăugați 1 cești de marinadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Așezați masarepa într-un castron mare, adăugați apa, sarea, Sazon Goya sau culoarea și marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole NeagrăAmestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Așezați 1 bucată de frunză pe o suprafață de lucru și așezați o a doua frunză deasupra, îndreptată în direcția opusă, ca și cum ați forma o cruce.
2
Răspândiți ceașcă de masă în centrul frunzelor de banană, în punctul în care se conectează și formează o cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Așezați 1 bucată de carne de porc, 1 bucată de burtă de porc și 1 bucată de coastă deasupra masei și așezați aproximativ 1 lingură de mazăre, 1 lingură de morcovi și 2 linguri de cartofi deasupra cărnii.Îndoiți frunzele de banană în sus, una dintre cele patru laturi la acea vreme, astfel încât frunzele să cuprindă toată umplutura, ca și cum ați face un pachet. Cravată cu sfoară de măcelari. Continuați procesul până când toate tamalele sunt înfășurate și legate.Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Burtă De PorcBurtă De Porc
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
TamaleTamale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați tamalele și apoi reduceți focul la minim. Acoperiți și gătiți timp de 1 oră și 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
5
Scoateți tamalele din oală și lăsați-le să stea aproximativ 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Tăiați agitarea și serviți în frunze.
7
Serviți hogao pe lateral, dacă doriți.

Ingrediente

9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.frunze de banană, tăiate în bucăți de aproximativ 15 inci lungimefrunze de banană, tăiate în bucăți de aproximativ 15 inci lungime2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcovi, decojiți și tăiați cubulețemorcovi, decojiți și tăiați cubulețe4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.făină galbenă de porumb prefiert (masarepa)făină galbenă de porumb prefiert (masarepa)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmazăre (proaspătă sau congelată)mazăre (proaspătă sau congelată)4cuișoare de usturoicuișoare de usturoi1lingura. otet de vin rosuardei gras verde, tocatardei gras verde, tocat43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmchimen măcinatchimen măcinat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 ceapă dulce mare, tăiată transversal în felii de 1 cm grosime1 ceapă dulce mare, tăiată transversal în felii de 1 cm grosime12creveți și cu veneMarinadaMarinada12creveți și cu veneMasaMasa1lingura. otet de vin rosuceapa, tocataceapa, tocata6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de porc, tăiată în 12 bucățicarne de porc, tăiată în 12 bucăți4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.burta de porc, tăiată în 12 bucățiburta de porc, tăiată în 12 bucăți9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.os în coaste de porc, tăiat în bucățios în coaste de porc, tăiat în bucăți3maricartofi, curățați și tăiați cubulețecartofi, curățați și tăiați cubulețe1lingura. otet de vin rosuardei gras roșu, tocatardei gras roșu, tocat12creveți și cu veneSareSare12creveți și cu veneApă și sare pentru a găti tamaleleApă și sare pentru a găti tamalele23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmSazon Goya cu azafran sau culoareSazon Goya cu azafran sau culoare33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmSazon Goya cu azafran sau culoareSazon Goya cu azafran sau culoare4ceapă verde tăiatăceapă verde tăiată12creveți și cu veneStringString4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)1Ceapa galbena medie, tocataparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)12creveți și cu veneAmbalajAmbalaj
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate29
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista