Tamalele columbiene ale mamei (Tamales Colombianos de mi Mammimbal.)

Tamalele columbiene ale mamei (Tamales Colombianos de mi Mammimbal.)
Mama lui Colombian Tamales (Tamales Colombianos de mi Mammimbrox) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 4,57 USD pe porție. O porție conține 736 calorii, 36g de proteine, și 44G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, apă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, Tamalele mamei Totota, și Tamales Santafere Mos Craciun O Bogot Mos Craciun (Santa Fe Region Mos Craciun) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele pentru marinată în blender și amestecați până se omogenizează. Cupa de rezervă a marinadei pentru a pregăti masa.In un castron mare de plastic puneți toată carnea, adăugați 1 cești de marinadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Așezați masarepa într-un castron mare, adăugați apa, sarea, Sazon Goya sau culoarea și marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole NeagrăAmestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Așezați 1 bucată de frunză pe o suprafață de lucru și așezați o a doua frunză deasupra, îndreptată în direcția opusă, ca și cum ați forma o cruce.
2
Răspândiți ceașcă de masă în centrul frunzelor de banană, în punctul în care se conectează și formează o cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
3
Așezați 1 bucată de carne de porc, 1 bucată de burtă de porc și 1 bucată de coastă deasupra masei și așezați aproximativ 1 lingură de mazăre, 1 lingură de morcovi și 2 linguri de cartofi deasupra cărnii.Îndoiți frunzele de banană în sus, una dintre cele patru laturi la acea vreme, astfel încât frunzele să cuprindă toată umplutura, ca și cum ați face un pachet. Cravată cu sfoară de măcelari. Continuați procesul până când toate tamalele sunt înfășurate și legate.Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Burtă De PorcBurtă De Porc
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
TamaleTamale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați tamalele și apoi reduceți focul la minim. Acoperiți și gătiți timp de 1 oră și 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
5
Scoateți tamalele din oală și lăsați-le să stea aproximativ 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Tăiați agitarea și serviți în frunze.
7
Serviți hogao pe lateral, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate29
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista