Tamale Ușoare De Porumb
Tamales ușor de porumb este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 140 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. 5 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, harina de maiz, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 16%. Rețete similare sunt Tamale De Porumb Verde, Pui tras și Tamale de porumb, și Tamales de porumb verde El Cholo.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Lucrând în loturi, adăugați sâmburii de porumb într-un blender sau robot de bucătărie și piure până se omogenizează.
În vasul unui mixer electric, cremă untul și zahărul până la palid.
Adăugați oul, sarea și praful de copt.
Se amestecă pentru a încorpora.
Adăugați făina și porumbul piure și amestecați până se amestecă și formează un aluat neted.
Puneți o coajă de porumb pe lungime în fața dvs. cu partea largă cea mai apropiată de dvs.
Întindeți 3 linguri de aluat pe toată jumătatea inferioară (partea largă) a cojii de porumb, lăsând aproximativ o margine lată de 1 inch pe partea stângă și dreaptă. Ridicați cele 2 laturi lungi ale cojii de porumb și aduceți-le împreună.
Rotiți ambele părți ale cojilor de porumb în aceeași direcție peste umplutură.
Repetați cu cojile de porumb rămase și aluatul. Aranjați tamalele, cusătura în jos, într-un abur și adăugați 1/2-inch de apă. Acoperiți cu un capac bine fixat, aduceți la foc mic și aburiți timp de 1 oră, adăugând apă suplimentară, după cum este necesar pentru a menține 1/2 inch de apă în tigaie.
Scoateți tamalele de la abur pe un platou de servire și serviți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Tudor vinuri Balo Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
![Tudor Vinuri Balo Vineyard Pinot Noir]()
Tudor Vinuri Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot Noir special din Valea Anderson este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria Golden Eye și vineyard. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați un caz de băut în următorul deceniu sau două.