Tamales ușor de porumb este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 140 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 168 de fani. Un amestec de sâmburi de porumb, coji de porumb, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tamale De Porumb Verde, Pui tras și Tamale de porumb, și Tamales de porumb verde El Cholo.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Lucrând în loturi, adăugați sâmburii de porumb într-un blender sau robot de bucătărie și piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
În vasul unui mixer electric, cremă untul și zahărul până la palid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați oul, sarea și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Sare
Ouă
5
Se amestecă pentru a încorpora.
6
Adăugați făina și porumbul piure și amestecați până se amestecă și formează un aluat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Porumb
7
Puneți o coajă de porumb pe lungime în fața dvs. cu partea largă cea mai apropiată de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
8
Întindeți 3 linguri de aluat pe toată jumătatea inferioară (partea largă) a cojii de porumb, lăsând aproximativ o margine lată de 1 inch pe partea stângă și dreaptă. Ridicați cele 2 laturi lungi ale cojii de porumb și aduceți-le împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
Porumb
9
Rotiți ambele părți ale cojilor de porumb în aceeași direcție peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Porumb
Rola
10
Repetați cu cojile de porumb rămase și aluatul. Aranjați tamalele, cusătura în jos, într-un abur și adăugați 1/2-inch de apă. Acoperiți cu un capac bine fixat, aduceți la foc mic și aburiți timp de 1 oră, adăugând apă suplimentară, după cum este necesar pentru a menține 1/2 inch de apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Porumb
Tamale
Aluat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Scoateți tamalele de la abur pe un platou de servire și serviți.
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.