Tamale Umplutura
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura Tamale. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 10 și costă 81 de cenți pe porție. O porție conține 229 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână scallions, untură, masa harina și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tamale Pie, Tamale Pie, și Tamale Pie.
Instrucțiuni
Echipament Special: 9-de-13-inch vas de copt
Preîncălziți broilerul. Înjumătățiți poblanii pe lungime și îndepărtați tulpinile și semințele.
Așezați partea tăiată în jos pe o foaie de copt și fierbeți până se rumenesc în pete, aproximativ 5 minute.
Se transferă într-un castron, se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte 5 minute. Îndepărtați pielea, apoi tăiați aproximativ.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Combinați untura, praful de copt și 1 linguriță de sare într-un bol mare și amestecați cu o lingură de lemn până când sunt combinate.
Bateți masa harina, 2 căni de apă fierbinte și bulionul într-un bol separat; se adaugă în amestecul de untură și se amestecă până se omogenizează.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați scallions, usturoi, chipotles, chimen și coaja de portocale și gătiți, amestecând, până când scallions sunt moi, aproximativ 2 minute.
Adăugați plantanele, poblanos prăjite și capere și condimentați cu sare.
Amestecați ușor amestecul de scallion în amestecul masa. Aliniați un vas de copt de 9 pe 13 inci cu frunzele de banană, traversând una peste alta și adăugați umplutura. Îndoiți frunzele de banană peste umplutură, învelindu-le pentru a sigila. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți până când umplutura este setată, aproximativ 1 oră, 15 minute, descoperind la jumătatea drumului.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!