Tamale Pie
Dacă 81 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Tamale Pie ar putea fi un super fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 15 porții cu 317 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați amestecul principal de carne, sosul de roșii, ardeiul gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcintă Cu Tamale De Pui Cu Aragaz Lent, Tamale Pot Pie, și Tamale Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de carne, pudra de chili și ardeiul gras; gatiti, amestecand, pana se rumeneste carnea de vita, aproximativ 6 minute. Se amestecă adobo și sosul de roșii și se aduce la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe timp de 3 minute.
Aburiți o tigaie de 9 pe 13 inci cu spray de gătit. Feliați ambele rulouri de mămăligă în runde de 1/8 inch, aproximativ 30 de bucăți în total. Tapetați fundul tigaiei cu jumătate de mămăligă, suprapunându-se dacă este necesar.
Se întinde uniform amestecul de carne peste mămăligă și se presară cu 1 cană de brânză. Aranjați mămăliga rămasă deasupra; se presară cu brânza rămasă. Acoperiți cu folie și coaceți până la barbotare, 25 până la 30 de minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.