Tamale Picante De Vită
Tamales picante de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 899 calorii, 42G de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.0 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți brânză monterey jack, apă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Tamales, Tamale Din Carne De Vită, și Tamale De Vită Chipotle.
Instrucțiuni
Coji de porumb, aruncând mătasea.
Puneți cojile de porumb într-o oală mare și turnați apă clocotită peste ele și lăsați să se înmoaie timp de 30 de minute.
Se scurge și se usucă, lăsând umed, dar nu umed.
Tăiați sâmburii din porumb pentru a egala aproximativ 1 1/2 căni. Din această cantitate, curățați 1 cană de sâmburi într-un robot de bucătărie și lăsați celelalte sâmburi întregi. Pune deoparte.
Încălziți uleiul de măsline și sotati ceapa până la translucid.
Adăugați carne de vită măcinată, pastă de roșii, pudră de chili, chimen, sare de țelină și sare și piper și gătiți până se rumenesc.
Scurgeți grăsimea suplimentară și împărțiți-o în cantități uniforme pe numărul de tamale pe care le veți face.
Combinați făina de porumb, sarea și 1 cană de apă într-un bol de amestecare. Aduceți încă 1 cană de apă la fiert și amestecați amestecul de făină de porumb, amestecând constant până se îngroașă.
Se ia de pe foc și se amestecă untul, praful de copt, porumbul piure, sâmburii întregi de porumb și jalapeno.
Tamalele sunt consumate direct din carcasele de coajă de porumb în care sunt aburite. Pentru a face carcase tamale pentru aburire: rupeți cojile de porumb în fâșii. Unele dintre acestea vor fi țesute împreună și ar trebui să aibă o lățime de cel puțin un centimetru. De asemenea, veți avea nevoie de aproximativ 16 benzi mai înguste (1/4 până la 1/2 inch lățime) pentru a fixa capetele tamalelor.
Așezați 4 benzi una lângă alta, apoi țeseți încă 4 sau cam așa ceva într-un mod perpendicular pentru a face 8 dreptunghiuri de aproximativ 8 inci pătrat. Fiecare tamale va fi umplut cu cantități uniforme de amestec de porumb, amestec de carne de vită și brânză. Lingurați o parte din amestecul de porumb (între 2 și 4 linguri) în centrul fiecărui caz tamale și întindeți-l pentru a face un strat. Apoi lingurați o cantitate uniformă de amestec de carne de vită măcinată în centrul amestecului de porumb pe fiecare tamale. Top amestec de carne de vită cu cantități uniforme de brânză pe fiecare tamale. În acest moment, începeți 1 sau 2 tigăi de apă clocotită, fiecare prevăzută cu un suport pentru aburire (veți avea nevoie de suficient spațiu de aburire peste Tigăi pentru a găzdui tamalele.) Îndoiți cojile de porumb, astfel încât umplutura de porumb să învelească umplutura de carne și brânza. Asigurați capetele carcaselor tamales legând închis cu bucăți de coajă de porumb.
Așezați tamalele pe rafturi și acoperite cu abur - timp de aproximativ 20 de minute până la o jumătate de oră, completând apa în tigaie(e) după cum este necesar.
Lăsați să se odihnească scurt înainte de servire.