Tamale la grătar cu Poblanos și porumb proaspăt
Tamalele la grătar cu Poblanos și porumb proaspăt necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 61 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână coji de porumb, porumb, făină de porumb măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Încercați Tamale la grătar cu Poblanos și porumb proaspăt, Spaghete de porumb cu porumb proaspăt la grătar și Mozzarella afumată, și Nachos Cu Poblanos, Salsa Proaspătă Și Guacamole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți cojile cu apă fierbinte într-o oală de 8 litri sau într-un castron mare și înmuiați-le, menținându-le scufundate cu o farfurie inversată, până se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Clătiți cojile, câte 1, sub apă curgătoare, apoi îngrămădiți pe o farfurie. Acoperiți cojile cu un prosop de bucătărie curat umezit.
În timp ce cojile se înmoaie, prăjiți ardeii iute pe părțile lor pe rafturi de arzătoare cu gaz pe mediu-înalt (sau pe raftul unei tigaie pentru pui de carne la aproximativ 2 inci de pui de carne), întorcându-se cu clești, până când pielea este înnegrită peste tot, 4 până la 8 minute.
Transferați într-un castron, apoi acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Cojiți ardeii iute, apoi tulpina, semințele, devein și tocați grosier.
Bateți împreună făina de tortilla, făina de porumb, praful de copt și 1 3/4 lingurițe de sare. Se amestecă în apă și se lasă să stea 5 minute.
Adăugați 1 cană de untură și amestecați energic cu o lingură de lemn până se absoarbe.
Lăsați aluatul să stea până când este gata de utilizare (aluatul se va rigidiza).
Gatiti ceapa cu 1/2 lingurita de sare in untura de lingura ramasa intr-o tigaie mare si grea la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați ardei iute și porumb și gătiți, amestecând ocazional, până când porumbul este fraged, 6 până la 8 minute.
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute, apoi se amestecă în aluatul masa.
Puneți 1 coajă pe o suprafață de lucru, capătul ascuțit departe de dvs. și, întinzându-l plat, umpleți 1/4 cană în centru, lăsând o margine de 1 inch pe ambele părți. Aduceți capătul larg al cojii peste umplutură pentru a acoperi, apoi pliați în lateral. Îndoiți capătul ascuțit al cojii pentru a forma un pachet și aranjați, pliat cu fața în jos, pe suprafață. Formați mai multe Tamale în același mod.
Aranjați tamalele în 2 rafturi pentru aburi și/sau inserții pentru vase pentru paste, ridicându-le în 1 strat în rânduri, astfel încât să semene cu domino-urile căzute. Puneți rafturi pentru aburi (una peste alta) peste apă clocotită într-o oală pentru paste (folosiți 2 oale dacă nu vă puteți stratifica rafturile; apa nu trebuie să atingă rafturile) și abur, acoperit bine, până când umplerea este fermă, aproximativ 1 oră. (Umpleți apa după cum este necesar.)
Pentru a verifica coacerea, deschideți 1 tamale pentru a vedea dacă umplutura este fermă și se separă ușor de coajă; dacă nu, aburiți încă 5 până la 10 minute.
Scoateți rafturile pentru aburi de pe foc și lăsați tamalele să stea 10 până la 20 de minute în timp ce pregătiți grătarul.
Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi aprindeți un starter mare de coș plin cu cărbune (de preferință lemn de esență tare). Când cărbunii sunt aprinși, aruncați-i peste raftul inferior (nu puneți cărbuni). Când cărbunele devine alb cenușiu (începeți verificarea după 15 minute), grătarul va fi cel mai fierbinte. Grătarul va fi la căldura potrivită atunci când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra grătarului peste cărbuni timp de 1 până la 2 secunde.
Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți toate arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute.
Grătar cu ulei, apoi grătar tamales, acoperit numai dacă folosiți un grătar cu gaz, răsturnând o dată, până când apar urme de grătar pe cojile de porumb, 4 până la 6 minute în total.
* Tamalele pot fi aburite (dar nu la grătar) cu 2 săptămâni înainte și răcite complet, apoi congelate în pungi sigilate. * Decongelați prin resteaming până la fierbinte, apoi lăsați să stea cu 10 până la 20 de minute înainte de grătar. * Dacă nu puteți face grătar în aer liber, tamalele pot fi gătite într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, mare (cu 2 arzătoare), la foc mediu-mare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!