Tamale De Vită

Tamale De Vită
Rețeta Tamales de vită poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 309 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica carne de vită tocană, cornhusks, benzi lungi cornhusk, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tamale Din Carne De Vită, Tamale De Vită, și Tamale De Vită Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Pentru a pregăti umplutura, încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut 4 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați carne de vită; saut 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile. Se amestecă 1 cană de apă și 1/2 linguriță de sare; aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți și coaceți 1 1/2 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Transferați carnea de vită într-un castron cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Se toarnă picături într-o măsură de sticlă.
7
Adăugați suficientă apă la picături pentru a egala 1 cană. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Tăiați carnea de vită în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Încălziți tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Întoarceți carnea de vită în tigaie; se presară cu făină. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Se amestecă chile măcinat; se amestecă amestecul de picături. Reduceți căldura și gătiți 7 minute sau până când lichidul aproape se evaporă, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei.
11
Așezați coji întregi de porumb într-un castron mare; acoperiți cu apă. Cojile de greutate în jos cu o cutie; înmuiați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
12
Scurgeți cojile.
13
Pentru a pregăti aluatul, combinați masa și 1 linguriță de sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
14
Adăugați unt și ulei; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
15
Adăugați bulion și 1 cană de apă; se amestecă până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
16
Lucrând cu câte o coajă, așezați aproximativ 1/4 cană de aluat masa în centrul cojii; apăsați aluatul într-un dreptunghi de 4 x 3 inci. Lingură aproximativ 2 linguri amestec de carne de vită pe o parte a aluatului. Folosind coaja de porumb ca ghid, rola tamale sus, jeleu-roll stil; ori capetele inferioare ale cojii sub. Legați 1 bandă de coajă de porumb în jurul tamalei pentru a vă asigura; stați în poziție verticală într-un abur de legume. Repetați procedura cu restul de coji întregi de porumb, aluat de masă, amestec de carne de vită și benzi de coajă de porumb. Tamale la abur, acoperite, 50 de minute sau până când aluatul este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
TamaleTamale
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
17
Scoateți tamalele din aburul de legume; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
TamaleTamale
18
Se servește cu sos roșu de Chile, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista