Tamale de pui cu sos Adobo

Tamale de pui cu sos Adobo
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 60 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 78 calorii. 1185 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de oregano, piept de pui, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tamale de pui cu sos Ranchero, Tamale de pui și vegetariene cu sos de aluniță roșie, și Tamale de pui cu sos Tomatillo-Cilantro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Trageți corzi de 1/4 inch din coji rezervate pentru a înfășura Tamale sau folosiți sfoară; pus deoparte. Acoperiți cojile de porumb (inclusiv corzile trase) cu apă caldă și lăsați să stea până când sunt flexibile, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
TamaleTamale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2
Între timp, într-un castron mare, combinați toate ingredientele aluatului tamale, începând cu 6 căni de bulion. Bateți cu mixerul electric până se combină bine, adăugând bulion de pui după cum este necesar pentru a face aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
TamaleTamale
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
În blender, așezați toate ingredientele de umplere, cu excepția uleiului și a puiului. Acoperiți; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
În cratița de 3 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Se amestecă amestecul de roșii. Gatiti aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte. Se amestecă puiul; gatiti la foc mediu-mic aproximativ 15 minute, amestecand ocazional, pana se ingroasa amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Scurgeți sosul din umplutură; rezervați pentru a servi peste Tamale, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Scurgeți cojile de porumb; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Așezați 3 linguri de aluat pe fiecare coajă de porumb; ușor întins făcând indentare în centru cu spatele lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
8
Așezați aproximativ 1 lingură de umplutură pe centrul aluatului și pliați aluatul în jurul umpluturii. Dacă cojile sunt prea mici, suprapuneți două coji de porumb. Îndoiți partea inferioară 1/3 din coaja de porumb peste umplutură; pliați părțile laterale spre centru. Legați blaturile cu corzi de coajă de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
9
În două vase de 5 litri sau cuptoare olandeze, așezați rafturi rotunde de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Se toarnă apă clocotită aproape la partea de sus a rack. (Apa nu trebuie să atingă tamalele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
11
Așezați tamalele pe raft. Stați Tamale în ghivece, sprijinindu-vă de părțile laterale de jur împrejur. Acoperiți; reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe ușor aproximativ 60 de minute sau până când aluatul de tamale devine ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
12
Adăugați apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
13
Lăsați să stea descoperit 20 de minute.
14
Desfaceți cu atenție fiecare tamale îndepărtând șirul și deschizând coaja. Lingură sos rezervat peste fiecare tamale, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista