Tamale De Porc

Tamale De Porc
Tamales de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 140 calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 24. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oregano, boabe de piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până coji de porumb ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Paleo-Fără Ouă Și Nuci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de queso con Rajas, Tamale De Porc Trase, și Tamale De Porc Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de porc într-o cratiță adâncă și acoperiți cu apă rece (aproximativ 6 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați 2 lingurițe de sare, ceapa, cimbru, oregano, frunze de dafin și boabe de piper; acoperiți și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic și gătiți până când carnea de porc este fragedă, 1 oră, 30 de minute până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Transferați carnea de porc pe o farfurie și tăiați-o. Se strecoară și se rezervă lichidul de gătit; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Între timp, înmuiați cojile de porumb într-un bol cu apă fierbinte, folosind o farfurie pentru a le menține scufundate, până când sunt flexibile, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Combinați carnea de porc, chimenul, 1/3 cană praf de chili, usturoiul, făina, zahărul, uleiul vegetal și 1 cană din lichidul de gătit rezervat într-o tigaie mare. Se aduce la foc mic la foc mediu; gătiți, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Se amestecă masa harina, untura, 2 lingurițe sare, restul de 1/2 linguriță praf de chili și 2 2/3 Căni din lichidul de gătit rezervat într-un bol până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
UnturăUntură
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți cojile și uscați-le. Începând cu 1/2 inch de la capătul larg, întindeți aproximativ 3 linguri de aluat pe o coajă, lăsând o margine de 1 inch pe laturi. Lingurați 2 linguri de carne de porc umplând centrul aluatului, apoi pliați în părțile laterale ale cojii, înfășurând aluatul în jurul umpluturii. Îndoiți capătul îngust al cojii. Repetați cu cojile rămase, aluatul și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Setați un coș cu aburi într-o oală mare umplută cu 1 până la 2 centimetri de apă. Aranjați tamalele în picioare în abur, pliate în jos. Aduceți apa la fierbere la foc mediu-mare, acoperiți și aburiți până când aluatul este ferm, 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți din abur și lăsați să se răcească ușor înainte de despachetare.
5
Fotografie de Kat Teutsch

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Puteți încerca vinurile Tudor Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții24
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista