Tamales de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 140 calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 24. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oregano, boabe de piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până coji de porumb ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Paleo-Fără Ouă Și Nuci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de queso con Rajas, Tamale De Porc Trase, și Tamale De Porc Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea de porc într-o cratiță adâncă și acoperiți cu apă rece (aproximativ 6 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați 2 lingurițe de sare, ceapa, cimbru, oregano, frunze de dafin și boabe de piper; acoperiți și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic și gătiți până când carnea de porc este fragedă, 1 oră, 30 de minute până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Transferați carnea de porc pe o farfurie și tăiați-o. Se strecoară și se rezervă lichidul de gătit; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Între timp, înmuiați cojile de porumb într-un bol cu apă fierbinte, folosind o farfurie pentru a le menține scufundate, până când sunt flexibile, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Porumb
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Combinați carnea de porc, chimenul, 1/3 cană praf de chili, usturoiul, făina, zahărul, uleiul vegetal și 1 cană din lichidul de gătit rezervat într-o tigaie mare. Se aduce la foc mic la foc mediu; gătiți, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Se amestecă masa harina, untura, 2 lingurițe sare, restul de 1/2 linguriță praf de chili și 2 2/3 Căni din lichidul de gătit rezervat într-un bol până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
(amestec De Masa De Porumb)
Untură
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Scurgeți cojile și uscați-le. Începând cu 1/2 inch de la capătul larg, întindeți aproximativ 3 linguri de aluat pe o coajă, lăsând o margine de 1 inch pe laturi. Lingurați 2 linguri de carne de porc umplând centrul aluatului, apoi pliați în părțile laterale ale cojii, înfășurând aluatul în jurul umpluturii. Îndoiți capătul îngust al cojii. Repetați cu cojile rămase, aluatul și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Setați un coș cu aburi într-o oală mare umplută cu 1 până la 2 centimetri de apă. Aranjați tamalele în picioare în abur, pliate în jos. Aduceți apa la fierbere la foc mediu-mare, acoperiți și aburiți până când aluatul este ferm, 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamale
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scoateți din abur și lăsați să se răcească ușor înainte de despachetare.
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Puteți încerca vinurile Tudor Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 68 de dolari pe sticlă.